Hotel Polos

Parikia, Paros

Opis destinacije

Paros je karakterističan po kućama koje su okrečene u belu boju, asfaltiranim ulicama i malim crkvama. Parikia i Nausa su najposećenija turistička sela, ali ništa manje nisu lepša sela u unutrašnjosti Parosa, kao što su Lefkes, Marpissa i Prodromos. Mnogi hoteli i smeštajni kapaciteti se nalaze oko ovih sela. Ostrvo Paros uglavnom posećuje mlađa populacija, uvek raspoložena za zabavu i živopisnu atmosferu. U Parikii - glavnom gradu ostrva Paros, možete danonoćno uživati u kafićima, restoranima, barovima, noćnim klubovima… Paros je prepoznatljiv i po prelepim pejzažima kao i već pomenutim tradicionalnim selima koja su sagrađena ili na moru ili na planinskim padinama, podsećajući na prošlost.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Polos se nalazi u mestu Parikia, 500 m od centra, 500 m od luke, 100 m od prve peščane plaže Livadaki, 8 km od aerodroma. Hotel se sastoji od 43 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, sala za doručak, bazen, bar pored bazena.

Sobe:
klima uređaj (uz doplatu), TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu),wi-fi internet, kupatilo, balkon ili terasa.

Ishrana:
doručak – samoposluživanje (izbor više jela).

https://poloshotelparos.gr/

Opis hotela za Ugovor
Lokacija:hotel Polos se nalazi u mestu Parikia, 500 m od centra, 500 m od luke, 100 m od prve pešcane plaže Livadaki, 8 km od aerodroma. Hotel se sastoji od 43 sobe.Hotelska ponuda:recepcija, sala za dorucak, bazen, bar pored bazena.Sobe:klima uredaj (uz doplatu), TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu),wi-fi internet, kupatilo, balkon ili terasa.Ishrana:dorucak – samoposluživanje (izbor više jela).https://poloshotelparos.gr/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT