Stafylos Suites Boutique

, Skopelos

Opis destinacije

Netipično ostrvo Egeja s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U jednoj rečenici može se predstaviti i ovako: veoma zeleno, veoma grčko i veoma smireno. Najzelenije je ostrvo Grčke čija su brda prekrivena gustim borovim šumama i maslinjacima. Prva naselja datiraju još iz praistorije. U vreme Vizantije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ a danas je jedna od omiljenijih turističkih destinacija čijoj je lepoti teško odoleti. Skopelos je i ostrvo sa 360 crkava. Ipak, njegov ukras su predivne plaže (Stafilos, Panormos, Milia, Kastoni...) s obiljem sunca koje se ogleda u nestvarnom plavetnilu čistog mora... Grad Skopelos nudi ljubav na prvi pogled. Međutim, uske ulice „grada zanatlija i bakalnica“ samo su delić šarma ovog mediteranskog prostora u kome je sve doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Butik hotel udaljen oko 4km od grada Skopelosa i gradske luke, nalazi se u zoni Stafilos. Hotel se nalazi na uzvišenju sa koga pruža lep pogled na Egejsko more, a poznate plaže Stafilos i Velanio se nalaze na oko 500 metara od hotela. Do obe plaže vodi asfaltirani put blagog nagiba. Autobuska stanica sa koje saobraća lokalni autobus udaljena je od hotela svega nekoliko metara. Hotel preporučujemo svim putnicima koji na ostrvu žele da iznajme automobil.

Plaža:
Stafilos je jedna od najlepših plaža na Skopelosu. Nalazi se 4km južno od grada. Vrlo posećena plaža , koja je ime dobila po kralju Stafilosu. Uz plažu se nalazi prelepa borova šuma, a odlikuje je čisto tirkizno more. Plaža predstavlja kombinaciju šljunka i peska. To je prirodna uvala sa ležaljkama i suncobranima. Do plaže je uređena staza koja se spušta do same obale.

Sadržaj:
U sklopu hotela se nalazi: recepcija, terasa na kojoj se služi doručak sa pogledom na more, otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, besplatan wi-fi interent u svim javnim delovima hotela, parking i besplatan šatl autobus koji vozi goste hotela do grada Skopelosa nekoliko puta tokom dana.

Soba:
U sklopu hotela se nalazi 17 soba. U našoj ponudi je tip sobe: junior suite koji maksimlano moze ugostiti dve odrasle osobe i dvoje dece. Deca spavaju na sofi koja se razvlači. Sve sobe imaju: klimu, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, mini frižider, wi-fi interent, potpuno opremljenu kuhinju, aparat za kafu, ketler, toster, sef, kupatilo (fen za kosu).

Usluga:
Noćenje sa doručkom (samoposluživanje)

Kontakt:
https://en.stafylos-suites.gr

Napomena:
Hotel preporučujemo svim putnicima koji na ostrvu žele da iznajme automobil.

1. dan BEOGRAD – SKIJATOS – SKOPELOS
Čekiranje putnika dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do luke u trajanju od oko 10 minuta. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skopelosa (Neo Klima) oko 40 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10/11. dan – SKOPELOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12 dan SKOPELOS – SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje objekta, transfer do luke u Neo Klimi prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skijatosa oko 40 minuta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB