Shems Holiday Village

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi između Monastira i Susa, na 10 minuta udaljenosti od aerodroma u Monastiru. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1972. a poslednji put renoviran 2019. godine. Nalazi se na 10 minuta od aerodroma u Monastiru i na površini od 24ha okružen zelenilom. Hotelski kompleks se sastoji od 630 smeštajnih jedinica u bungalovima. U sklopu hotela, nalaze se 3 restorana, 2 bara, spa centar i teretana, tereni za tenis, sadržaj bogat raznim animacijama, a Wi-Fi je dostupan samo na javnim površinama.

Za decu tu su igraonice, dečiji bazen, Aqua park, mini klub (od 4 do 8 godina) i Ado klub (od 9 do 17 godina), opcija čuvanja dece i veliki izbor animacija.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži, a korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno, peškiri se uzimaju uz depozit.

Smeštaj
U ponudi, hotel ima 630 prostranih bungalova, 14 vila i 15 smeštajnih jedinica prilagođenih osobama sa invaliditetom. Sve sobe opremljene su minibarom, fenom za kosu, LCD SAT TV-om, klima uređajem i nalaze se u bungalovima okružene zelenilom, nemaju terasu.

Standardne sobe su veličine 45m² i imaju pogled na baštu.

Double sobe  nalaze se u bungalovima i namenjene su za smeštaj isključivo 4 odrasle osobe, 2+2 ili 3+1(u ovaj tip sobe nije moguće smestiti samo 2 odrasle osobe).

Promo Double room 2  su sobe namenjene isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 11.99 ).  Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta i pomoćnog ležaja za decu. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaća se: room service, telefon, sef…

Hrana i piće
Usluga u hotelu je  All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima),užine, čaj, kafa. Hotel ima 3 restorana, pored glavnog gosti hotela mogu da koriste Le Bougainvillier (tradicionalna tunižanska kuhinja),  Swordfish (riblji restoran na obali mora sa terasom i predivnim pogledom na Mediteran) The Pizzeria, 2 bara (Main, Pool).

Ostali sadržaji
Hotel ima 10 prodavnica, veliki izbor animacija, doktora na poziv i opciju pranja i sušenja veša.

Sport i zabava
U ponudi, hotel ima diskoteku, pozorište za 800 osoba, bioskop gde može da se smesti 300 osoba, terene za tenis i odbojku, mini golf, stolove za Ping-Pong, 1.5ha zelene površine pogodne za razne sportske aktivnosti, 2 bazena na otvorenom, 1 dečiji bazen i 1 zatvoreni bazen.

Spa & wellness
Hotel ima spa centar i teretanu, kao i salon za lepotu.
Plaća se: sauna, tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A