Sentido Bellevue Park

Port El Kantaui, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Port El Kantaoui, na svega 2km od istoimene luke u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Od centra mesta Sousse je udaljen oko 15km, a od Monastira oko 35km. Od najbližeg aerodroma Enfidha udaljen je oko 40km.
U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica.

Opšti podaci
Hotel Sentido Bellevue Park pripada poznatom lancu hotela Sentido. Otvoren je 1994., a poslednji put renoviran 2017. godine. Hotel raspolaže sa 390 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u à la carte restoranu tradicionalne tunižanske kuhinje, kao i barovima (Piano bar, Pool bar i Snack bar). Lobi nije klimatizovan.

Za najmlađe su tu mini club (4-12 godina), igralište, dečiji bazen (otvoren i zatvoren koji se greje). Takođe, hotel ima i maxi club (13-17 godina) sa svakodnevnom animacijom. 

Plaža
Hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je uz depozit.

Smeštaj
Sve smeštajne jedinice imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, klimu, sef, kupatilo sa kadom, poseban toalet, fen za kosu, aparat za kafu i čaj.

Standard sobe su površine oko 35m². Mogu imati pogled na more, bazen, baštu ili kopno.
Family sobe su površine oko 56m² sa pogledom na more ili bazen. Imaju 2 odvojene spavaće sobe sa 1 francuskim i 2 odvojena ležaja.
Superior family sobe su površine oko 75m² sa pogledom na baštu. Imaju 2 odvojene spavaće sobe i 2 kupatila sa 1 francuskim i 2 odvojena ležaja.
Junior suite su površine oko 40m² sa pogledom na bazen ili more. U jednoj prostoriji se nalazi spavaća soba i dnevni boravak.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Glavni restoran nije klimatizovan.

Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju jednom u toku boravka à la carte restoran (tunižanska kuhinja), kao i 3 bara (Piano, Pool i Snack bar).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, medicinska služba, biblioteka, frizer, butik, mini market. 

Sport i zabava
Hotel ima 1 otvoreni bazen za odrasle i decu, kao i 1 zatvoreni bazen (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, gimnastiku u vodi, dnevne i večernje animacije. Wi-Fi je besplatan u hotelu. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, tenis, golf i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Gosti mogu koristiti teretanu bez doplate.

Plaća se: Wellness centar, Spa, sauna, različite masaže, tretmani i ostalo van koncepta.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A