Royal Paradise Beach Resort

Potos, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Novoizgrađeni hotelski kompleks nalazi se na oko 3km od Potosa, na krajnjem jugu ostrva Tasos.

Plaža:
Nalazi se na plaži, Roso Gremos, koja je peščano šljunkovita.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, bazen sa delom za decu, bar, restoran, igralište za decu, teren za tenis (uz doplatu), sala za konferencije, spa centar (uz doplatu), teretana, parking je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 77 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, sef, telefon.

Standardne sobe površine oko 28 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj. Mogu imati pogled na baštu ili planinu.

Superior sobe površine oko 32m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj. Imaju pogled na more.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, doručak se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:  www.royalparadise.gr

Napomena:
Idealn spoj kristalno čistog mora, široke plaže i prelepe borovine koja okružuje hotel, kao i sadržaj ovog novoizgrađenog kompleksa pruža svojim gostima potpuni ugođaj za miran odmor.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB