Pearl Beach Resort

Čanj, Crna Gora

Opis destinacije

Barskoj rivijeri pripada i turističko mesto Čanj. Čanj je smešten između Bara i Budve, odlikuje ga predivna šljukovita plaža dužine 1200 metara, a čiji naziv je Biserna Obala. Mesto Sušanj se nalazii odmah uz Bar, a turisti kažu da je vrlo prijatan za odmor i rekreaciju. Sušanj ima sređenu plažu uz koju se prostire Borovo drveće.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Pearl Beach Resort je atraktivni turistički kompleks, smešten na samoj obali u prelepoj uvali, u Čanju, na peščanoj plaži. Blizina okolnih gradova, kao i aerodroma dodatno upotpunjuje ponudu Pearl Beach Resorta. Na svega 25 km udaljenosti nalazi se metropola crnogorskog turizma Budva, dok se aerodromi nalaze u neposrednoj blizini (aerodrom Podgorica 39 km, aerodrom Tivat 48 km).
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran mediteranske kuhinje na obali mora, lobi bar, snak bar, Wi-Fi internet, mini klub i igralište za decu, park. Na samoj obali se nalazi bazenski kompleks površine 2000m² sa sadržajima za decu i odrasle, mini Aqua park sa toboganima.
 
Sobe:
klima uređaj, WI-FI internet, mini bar (uz dopplatu), LCD TV, sef, ketler, fen, kupatilo, balkon/terasa.
 
Ishrana:
all inclusive "sve uključeno" , doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića prema hotelskim pravilima.  
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT