Parga Beach Resort

Parga, Jonska regija

Opis destinacije

Predivno Jonsko more, rukavac između Sredozemnog i Jadranskog, mesto je istorijskih pomorskih bitaka između antičkih Grka i Rimljana, Turaka i Mlečana – pučina o kojoj su ispredene mnoge legende. Osim Parge, Sivote i drugih popularnih mesta, sama obala Jonskog mora, naročito u severnom delu zemlje skriva neke od još dovoljno neistraženih bisera… Parga (grčki Παργα) – Slikovito letovalište na kopnenom delu Jonske rivijere, smešteno između gradova Igumenica i Preveza u oblasti Epir, blizu ušća reke Aheron. Parga je po mnogo čemu jedinstvena, i simboliše harmoniju zelenog planinskog venca sa vrhom Cumerka (910 m) i plavetnila Jonskog mora pa s pravom nosi epitet „Nevesta od Epira“. Zahvaljujući svojoj lepoti, posebnosti i arhitekturi Parga je jednoglasno proglašena najinteresantnijom turističkom destinacijom u Evropi. Sivota je slikoviti gradić koji je smešten na obali Jonskog mora u sred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, peščanim plažama koje zapljuskuje tirkizno more. Ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Preveza je najveca luka ovog dela Grcke. Mesto je mirno, puno vila i sveze okrecenih vikendica, sa nekoliko hotela. Grad sagradjen u klasicnom stilu grckih luka, sa setalistem pored mora i setalackom ulicom paralelnom sa lukom. Od Preveze do Parge vodi siroka magistrala s koje se skoro sve vreme vidi more. Voda je i ovde jako cista, ne previse topla. Neke plaze su uredjene (Vrachos, Ligia…), a neke su skoro divlje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Parga Beach je odmaralište u Pargi, sastoji se od bungalova venecijanski stila, okružen sa 350 godina starim maslinjacima i prelepom uređenom baštom. Udaljen je 1 km od centra Parge.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži nagrađenoj plavom zastavom. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Hotel raspolaže sledećim sadržajima: recepcija,  restoran, barovi, bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu, dečije igralište, parking, room servis, sef (uz doplatu), usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu), fotokopirnica, SPA centar, fitnes centar, doktor (na upit), animacije, besplatan pristup internetu, sportovi na vodi, hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Sobe:
Hotel ima 80 bungalova. Svaka soba sadrži: klimu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, fen, kozmetiku u kupatilu, wi fi internet, ketler za čaj i kafu, peškire za plažu, balkon ili terasu  i garnituru za sedenje na terasi.

Premium Garden sobe, savršene za parove i porodice sa 1-2 dece, nude udoban smeštaj sa prelepim pogledom na bašte ili bazene. Površina sobe je 30m2, namenjena je za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

Premium Garden Side Sea View sobe su savršene za parove i porodice sa 1-2 dece koji uživaju u pogledu na more.

Premium Garden Sobe sa delimičnim pogledom na more su površine 30m2, namenjena je za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

Verdant suite sobe su savršene za parove i porodice koji uživaju u više prostora, Prostor otvorenog plana u stilu potkrovlja uključuje spavaću sobu i prostor za sedenje, praveći pravu ravnotežu između opuštenog luksuza prestižnog odmarališta i opuštene udobnosti doma. Površina sobe je 35m2, namenjena je za 2 odrasle osobe + 3 dece, ili 3 odrasle i 1 dete. Mogu imati pogled na baštu ili bazen.

Usluga:
Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.pargabeachhotel.gr

Napomena:
Hotel se nalazi u prelepom ambijentu punom zelenila, direktno na peščanoj plaži Valtos. Preporuka za porodice sa decom.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB