Palmon Bay Spa

Igalo, Crna Gora

Opis destinacije

Igalo nekada samo predgrađe Herceg Novog, danas je značajan turistički i medicinsko-zdravstveni centar koji gostima pruža odlične uslove za letovanje, rekreaciju i lečenje. Osim medicinskih centara u koje dolaze oni koji bi da poboljšaju svoje zdravstveno stanje, Igalo pruža odlične mogućnosti za letovanje porodica sa decom, starijoj kao i mlađoj generaciji gostiju. Mnoštvo hotela, apartmana, restorana, barova, diskoteka kao i blizina drugih turističkih atrakcija pružaju mogućnost za sadržajno letovanje. Igalo ima nekoliko plaža: od duge peščane plaže sa lekovitim blatom, preko popločanih kamenitih i šljunkovitih.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Loakcija: Novi, moderan hotel Palmon Bay Spa se nalazi u Igalu, u jedinstvenom prirodnom ambijentu Bokokotorskog zaliva. Smešten je na samoj obali mora.

Sobe: Hotel Palmon Bay Spa u svom sastavu ima ukupno 163 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe i superior sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Palmon Bay Spa se nalazi nekoliko restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju restoran na plaži i a la carte restoran na krovu hotela, iz koga se pruža pogled na Bokokotorski zaliv. Pored restorana postoji i letnja bašta za sunčanje sa barom i kafeterija.
Sport i zabava: Hotel Palmon Bay Spa ima unutrašnji bazen sa mineralnom vodom i spoljašnji bazen. U okviru spa i wellness centra, gostima su na raspolaganju tursko kupatilo, finska i infrared sauna, 5 prostorija za masažu i teretana.

Bazen sa lekovitom mineralnom vodom je ono po čemu je Spa centar “Palmon Bay” jedinstven i prepoznatljiv. Spa centar se prostire na preko 500m2 a kupanje u bazenu vraća balans prirodnih minerala i soli u telu.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD