Olympian Bay Hotel

Leptokaria, Olimpska regija

Opis destinacije

Letovalište je uz autoput Evzoni – Atina, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna, na najlepšem delu obale pod Olimpom. Gostima svih generacija pružaju se dobri uslovi za prijatan godišnji odmor. Izgradnja smeštajnih i infrastrukturnih kapaciteta doprinela je kvalitetu a time i popularnosti ove destinacije. Plaža je peščano-šljunkovita , široka i dobro uređena. Šetalište kraj obale, nova trgovačko – pešačka zona i sto letni park upotpunjuju ovaj ambijent, sa brojnim hotelima, restoranima, marketima i prodavnicama, kao i popu larnim „LIDL“-om. Cene ugostiteljskih usluga i prehrambenih proizvoda nisu visoke jer je ponuda prilagođena onima koji ovde žive i kad nije sezona (5.500 stanovnika) a ne isključivo turistima. Ukoliko se ne koristi vlastito ili iznajmljeno vozilo, tu su lokalne agencije sa ponudom atraktivnih izleta do antič kog Diona, Litohora u podnožju Olimpa, Meteorskih manastira ili ostrva Skiatos a velika prednost je i mogućnost brzog odlaska vozom u Katerini, Solun ili čak do Atine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi 1 km od mesta Leptokarija, 8 km od mesta Litohoro, 15 km od mesta Dion, 22 km od planine Olimp, 26 km od mesta Katerini, 30 km od mesta Paralija Katerini i 110 km od Soluna. Sastoji se od centralne petospratne zgrade i dvospratnih bungalova. U mestu Leptokarija nalazi se veliki broj prodavnica, restorana, barova, park.

Plaža:
Nalazi se na samoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatne za goste hotela. Peškiri za plažu su dotupni uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, taverna, glavni bar, bar kod bazena i na plaži, lift, bašta, parking, WI FI internet konekcija –dostupna u delu kod recepcije i na plaži, suvenirnica, mini market, mini klub, dečija igraonica, konferencijska sala. Dnevna animacija. Večernji zabavni programi - 2 puta nedeljno.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 264 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže centralna klima u letnjem periodu (u bungalovima - individualna), SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar (sokovi, pivo, flaširana voda - svakodnevna dopuna), kada/tuš, fen za kosu, sef, set za pripremu kafe/čaja, namešten balkon/terasa.
Standard sobe površine oko 19 m², namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, mogu biti sa pogledom na planinu ili more, opremljene su sa francuskim ili 2 standardna ležaja i dodatni ležaj na rasklapanje.
Porodični soba bungalov površine 19-23 m², namenjeni su za smeštaj 2 do 4 osobe, nalaze se u prizemlju ili prvom spratu, sa pogledom na baštu, opremljeni su sa francuskim ili dva standardna ležaja i pomoćnim ležajem na razvlačenje ili krevetima na sprat.
Bungalov površine 19 m², namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, mogu biti sa pogledom na planinu ili more, opremljene su sa francuskim ili 2 standardna ležaja i dodatni ležaj na rasklapanje.
Nalaze se na 1. nivou zgrade bungalova, i imaju pogled na planinu.
Svite površine oko 35-40 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe. Sadrže dnevnu sobu sa kaučem/sofom i spavaću sobu otvorenog plana sa francuskim ležajem (zidna pregrada bez vrata). Mogu biti sa pogledom na planinu ili more. Nalaze se u glavnoj zgradi.

Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.olympianbayresort.hotelbrain.Com

Napomena:

Popularan hotel koji se nalazi u blizini letovališta Leptokaria, na peščanoj plaži, za preporuku porodicama sa decom. 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB