Ninos Grand Hotel & Resort

Kastrosikia, Jonska regija

Opis destinacije

Predivno Jonsko more, rukavac između Sredozemnog i Jadranskog, mesto je istorijskih pomorskih bitaka između antičkih Grka i Rimljana, Turaka i Mlečana – pučina o kojoj su ispredene mnoge legende. Osim Parge, Sivote i drugih popularnih mesta, sama obala Jonskog mora, naročito u severnom delu zemlje skriva neke od još dovoljno neistraženih bisera… Parga (grčki Παργα) – Slikovito letovalište na kopnenom delu Jonske rivijere, smešteno između gradova Igumenica i Preveza u oblasti Epir, blizu ušća reke Aheron. Parga je po mnogo čemu jedinstvena, i simboliše harmoniju zelenog planinskog venca sa vrhom Cumerka (910 m) i plavetnila Jonskog mora pa s pravom nosi epitet „Nevesta od Epira“. Zahvaljujući svojoj lepoti, posebnosti i arhitekturi Parga je jednoglasno proglašena najinteresantnijom turističkom destinacijom u Evropi. Sivota je slikoviti gradić koji je smešten na obali Jonskog mora u sred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, peščanim plažama koje zapljuskuje tirkizno more. Ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Preveza je najveca luka ovog dela Grcke. Mesto je mirno, puno vila i sveze okrecenih vikendica, sa nekoliko hotela. Grad sagradjen u klasicnom stilu grckih luka, sa setalistem pored mora i setalackom ulicom paralelnom sa lukom. Od Preveze do Parge vodi siroka magistrala s koje se skoro sve vreme vidi more. Voda je i ovde jako cista, ne previse topla. Neke plaze su uredjene (Vrachos, Ligia…), a neke su skoro divlje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks se nalazi u malom turističkom mestu Kastrosikia, udaljen na oko 15 km od Preveze. Kompleks je je renoviran za sezonu 2023 i čine ga glavna zgrada i deo sa bungalovima. 
Plaža: Nalazi se na samoj plaži.
 
Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, lift, parking, nekoliko restoran nacionalne i internacionale kuhinje, a la carte restoran, barovi, bar pored bazena, igralište za decu, mini klub, bazen, dečiji bazen, teniski i košarkaški teren (uz doplatu), stoni tenis, sportovi na vodi (uz doplatu), ležaljke i suncobrai na plaži (uz doplatu), peškiri za plažu (uz doplatu), Wi-Fi.
 
Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi Fi, sef, mini bar (uz doplatu), fen za kosu, balkon ili terasu. Standardne sobe nalaze se u glavnoj zgradi, površine oko 25 m2. Mogu ugostiti do dve osobe. Sadrže francuski ili dva osnovna ležaja i imaju pogled na more ili baštu. Superior sobe nalaze se u glavnoj zgradi, površine oko 25 m2. Mogu ugostiti dve do tri osobe. Sadrže francuski ili dva osnovna ležaja i imaju pogled na more ili baštu. Pomoćni ležaj je sofa za smeštaj jedne odrasle osobe ili jednog deteta uzrasta do 11.99 godina. Porodična soba površine oko 27m2, nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima. Poseduje francuski ležaj i krevet na sprat. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.
 
Usluga:
All inclusive.  Obroci se služe na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Doručak (07:30-10:00), ručak (12:30-14:30) i večera (19:00-21:30) se poslužuju u glavnom restoranu ,,Epirus’’. Bar pored bazena ,,Olimpia’’ je otvoren od 10:30 do 19:30. Snack bar pored bazena je otvoren od 11:00 do 12:30. A la carte bar ,,NIkopolis’’ koji se nalazi pored lobija, nudi alkoholna i bezalkoholna pića koja nisu obuhvaćena all inclusive uslugom, uz doplatu na licu mesta. Otvoren je od 10:30 do 24:00. Konzumacija pića u baru na plaži je moguća uz doplatu. Korišćenje a la carte restorana nije obuhvaćen all isclusive konceptom.
 
Kontakt: 

www.ninosgrandbeachresort.com/
Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan - napuštanje hotela do 10:00h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB