MPM Arsena

Nesebar, Bugarska

Opis destinacije

Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj i nalazi se 35 km od Burgasa i 2 km od Sunčevog Brega, sa kojim je i povezan. Istorija grada Nesebara duga je preko 2500 godina, a o njoj svedoči postojanje starog grada. Od tračke naseobine, grčke kolonije, zatim rimskog i otomanskog osvajanja, grad Nesebar je danas postao jedno od omiljenih turističkih odredišta za letovanje mnogih turista koji dolaze iz čitavog sveta i uživaju u kvalitetnoj ponudi hotela koju Nesebar nudi. Novi deo grada Nesebara prostire se na dve peskovite plaže od kojih ga jedna (dužine 8 km) spaja sa letovalištem Sunčev Breg. Duž plaže u Nesebaru nalaze se mnogobrojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u južnom delu Nesebara. Smešten je na samoj peščanoj plaži sa pogledom na zaliv i stari grad Nesebar. Od centra grada udaljen je 500 m, dok je od aerodroma u Burgasu hotel MPM Arsena udaljen 25 km.

Sobe: Hotel MPM Arsena u svom sastavu ima 94 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su promo, standard sobe i sobe tipa suite. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela MPM Arsena se nalaze pansionski restoran sa prostranom terasom sa pogledom na more i 2 bara. Gosti mogu da uživaju u laganim obrocima I osvežavajućim napicima u lobby i baru pored bazena.  Wi-Fi je dostupan besplatno. U sastavu hotela su menjačnica, prodavnica, moderno opremljena sala za konferencije i rent a car kao i parking koji se doplaćuje

Sport i zabava: U sastavu hotela MPM Arsena se nalazi spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Gostima je na raspolaganju i spa centar u okviru kojeg se nalaze unutrašnji bazen, saune, đakuzi i fitnes centar. Na raspolaganju su i sala za bilijar kao i stolovi za stoni tenis, a za najmlađe dečija igraonica.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD