Leda Village Resort

Volos, Pilion

Opis destinacije

Pilion, jedno od najlepših poluostrva, idealno pozicioniran u srcu Grčke, nalazi se na 270 km od graničnog prelaza Evzoni u pravcu Atine.Od glavnog grada poluostrva, Volosa, udaljen je samo 43 km. Pilion je sa svoje morske strane ograđen ostrvima Skiatos i Evia, dok se u njegovom kopnenom zaleđu nalaze planinski kompleksi i poznati grčki ski centri, sa čijih vrhova se pogled pruža čak do Svete Gore. Pilion je prepun tradicionalnih primorskih mesta dok se u zalivu Pegastikos, koji ovo poluostrvo stvara, nalaze brojna ostrvca karakteristična po ribarskim selima. Ušuškan bujnim mediteranskim zelenilom,zauzima mesto ispod planine Kentaura koju su vekovima opisivale legende i brojni mitovi.Regija pruža mogućnost zamnogobrojne aktivnosti poput jahanja, planinarenja, aktivnosti na otvorenom, vožnja vozom po Pilionu, noćni provod i gastronomske poslastice iz tradicionalne domaće kuhinje, lokalni običaji, festivali i kulturne manifestacije čine ovo područje popularnom destinacijom. sebično čuvajući svoju tradiciju, Pilion predstavlja odličan izbor za vaše letovanje jer izuzev prelepih plaža i kristalno čistog mora pruža priliku da uživate u netaknutoj tradiciji Grčke, čiji je osnovni deo, dobra nacionalna kuhinja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Piliona. U blizini tradicionalnog sela Horto, smešten u malom zalivu, kompleks se kroz maslinjak blago spušta ka sopstvenoj plaži i kristalno čistom moru.

Plaža: Leda Resort Village je smešten na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži.

Hotelski sadržaj: Kompleks ima recepciju sa lobijem, bar, restoran - tavernu, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečiji bazen, otvoreni djakuzi, veliki vrt sa igralištem za decu, teniski teren, teren za mali fudbal i košarku, malu teretanu, stoni tenis, teren za mini golf, sportove na vodi, ronilački centar i parking. WiFi je dostupan u delu oko recepcije.

Sobe: Leda Village Resort sastoji se od glavne zgrade sa repcijom i restoranom i manjih tradicionalnih kuća sa po nekoliko studija, apartmana i soba. U jednom delu kompleksa se nalaze i zasebne vile sa sopstvenim bazenom. Sve smeštajne jedinice imaju terasu ili izlaz u vrt sa pogledom na more i medjusobno su povezane popločanom stazom koja vodi kroz mediteransko zelenilo i cveće do glavne zgrade i plaže sa ležaljkama i suncobranima.

Standardne sobe smeštene među stablima masline i okružene bujnom vegetacijom, uređene su u stilu koji je karakterističan za Pilion. Sobe se nalaze u Leda i Kyknos zgradi. Površina je 36-45m2. Namenjene su za smeštaj 2 do 4 osobe. Sobe sadrže francuski ležaj i dva dodatna ležaja.

Studiji se sastoje od jedne prostorije i namenjeni su za 2 do 3 osobe. Poseduju 2 standardna ležaja ili francuski ležaj i pomoćni ležaj. Imaju pogled more. Površina sobe je 30-38m2. Ovaj tip sobe se nalaze u Leda i Erato zgradama.

Family suite su namenjeni za 2 do 4 osobe i se sastoje od dve prostorije, spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevnog boravka sa sofama. Pogled može biti na vrt ili na more. Površina je 48-54m2.

Usluga: Osnovna usluga je polupansion, po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.ledahotel.gr

Napomena:
Leda Village Resort nudi širok spektar dodatnih usluga koje će upotpuniti vaš odmor.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB