Kleopatra Beach Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 1km od centra Alanje, oko 130km od centra Antalije i oko 120km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Hotel je otvoren 1993. godine i poslednji put je renoviran 2014. godine. Ima 208 soba u tri zgrade, glavni restoran i 2 bara (Pool, Beach).

Za decu je tu otvoreni bazen.

Plaža
Hotel ima svoj deo na peščanoj Kleopatrinoj plaži, udaljenu od hotela oko 30m.

Plaća se: suncobrani, ležaljke, dušeci i bar na plaži (oko bazena se ne plaćaju).

Smeštaj
Standardne sobe imaju balkon, split klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tušem, fen, keramički pod i tepih.

Plaća se: sef, mini bar, room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu, doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užina kod bazena, kafa i kolači od 17h do 18h.

Plaća se: sva uvozna alkoholna pića (uključujući i piva Miller i Beck’s), sokovi od svežeg voća, sladoledi, keks i kolači van koncepta, à la carte ručak ili večera u snack baru, bar na plaži, turska kafa i ostalo van koncepta.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje veša, salon lepote, faks, soba za sastanke, Wi-Fi.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, dečiji bazen, fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, TV soba, animacije i programi, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, Wi-Fi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Plaća se: tursko kupatilo (hamam), sauna, piling, masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A