Istion Club Hotel

Nea Potidea, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se na samom ulasku u Kasandru,55 km od aerodroma u Solunu i 2 km od uvale NeaPotidea u lepom ambijentu za opuštajući odmor. Hotel je izgrađen je 2008.godine, moderno je dizajniran sa devet zgrada na tri sprata.

Plaža:
Nalazi se na samoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, Grčka taverna Thalatta, italijanski restoran, bar kraj bazena i bar na plaži, Spa centar (uz doplatu), đakuzi, sauna, masaža, sportovi na vodi (uz doplatu)- PADI Scuba Diving Centar ronjenje i surfovanje (uz doplatu) ,teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, aerobik, teretana, šoping deo, zlatara, mini market, bazen, dečiji bazen, besplatan WI-FI u javnim delovima hotela, servis za pranje veša, rent-a-car i rent-a-bike, besplatan parking, dečije igralište, mini klub za decu od 4-12 godina, dečiji disko, dečiji meni, doktor na poziv, besplatan transfer do obližnjih sela (osim vikendom), večernja animacija, grčko veče dva puta nedeljno.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 146 smeštajnih jedinica, koje sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), radio, kupatilo, fen, terasu ili balkon.
Standardne sobe površine oko 25 m², namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe opremljene sa dva standardna ležaja i foteljom na razvlačenje, sa pogledom na vrt.
Svita porodična površine oko 40 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, posebno namenjeni porodicama, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka sa sofama na razvlačenje.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion ili All Inclusive. Obroci se služe po principu švedskog  stola, samoposluživanje.

Kontakt:
istionclub.gr 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB