Ikos Dassia Hotel

Dassia , Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
Luksuzni hotel iz poznatog lanca Ikos, u živopisnom mestu Dassia, privatnoj plaži, a od grada Krfa i međunarodnog aerodroma udaljen je oko 14 kilometara. Hotel je otvoren u maju 2018.

Plaža:
Plaža je peščano-šljunkovita, a ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu.

Hotelski sadržaj:
Usluga “Infinite Lifestlye” omogućava gostima da se opuste u komforu, prepuste luksuzu i uživaju u pregršt sadržaja. Gostima su na raspolaganju dva bazena, od kojih jedan ima izdvojeni deo za decu, a od sadržaja koji su usredsređeni na sportske aktivnosti, tu su još: tri teniska terena, fitnes centar, spa centar, košarkaški teren, odbojka na plaži, zumba, aerobik, stoni tenis, mogućnosti za vaterpolo, odbojku i fudbal na plaži, pilates. Hotel poseduje sedam alacarte restorana grčke, azijske, italijanske, francuske i lokalne, krfske kuhinje. Gosti hotela mogu uživati u lokalnim, ali i inostranim bezalkoholnim i alkoholnim pićima u pet barova. Za najmlađe, tu je i dečji klub, kao i mogućnost čuvanja dece. Usluga čuvanja dece se dodatno doplaćuje. U hotelskom kompleksu često će se održavati različite vrste događaja, poput otvorenog bioskopa, koncerata i pozorišnih predstava. Wi-Fi internet konekcija dostupna je u čitavom hotelu i besplatna je. Hotel gostima obezbeđuje peškire za bazen i plažu. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima koji se ne plaćaju dodatno.

Sobe:
Hotel ima 409 soba, različitih tipova i kvadrature. Gosti u sobama mogu koristiti: klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, bademantil, ketler, DVD/CD plejer, TV, balkon, fen za kosu, sef, mini-bar, Wi-Fi internet konekciju. Dvokrevetne superior sobe nalaze se u glavnoj zgradi i veličine su 25 m² - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Namenjena je za smeštaj dve osobe. Superior trokrevetna soba veličine je 25 m² i namenjena je za smeštaj tri osobe. Nalaze se u glavoj zgradi, a treći ležaj je sofa. Junior Suite tip je sobe veličine 35 m². Treći ležaj je takođe sofa, a ovaj tip sobe namenjen je za smeštaj dvoje odraslih i jednog deteta. Imaju pogled na more ili vrt. Porodična soba namenjena je za smeštaj četiri osobe, a veličine je 50 m² - francuski krevet i dva odvojena kreveta ili dva francuska kreveta. Nalaze se u glavnoj zgradi. Hotel je svojim gostima obezbedio i “deluxe” kolekciju. Deluxe junior suite, odnosno Deluxe One Bedroom suite smeštajne su jedinice namenjene za smeštaj dve osobe ili dve osobe i jednog deteta, odnosno dve osobe i troje dece. Pored ekskluzivne mogućnosti pristupa izdvojenom delu plaže i bazenu koji je namenjen samo korisnicima “deluxe” kolekcije, gosti u sobi mogu očekivati i ekskluzivnu kozmetiku, aparat za espreso, privatni vrt ili bazen.

Usluga:
All inclusive “Infinite Lifestyle” (sve uključeno). Obroci se služe po principu švedskog stola.

 

Kontakt:
http://ikosresorts.com/resorts/ikos-dassia/

 

Napomena:
Hotel je namenjen svim tipovima gostiju i predstavlja jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa na ostrvu.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video