Iberostar Kantaoui Bay

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Na nešto više od 10km od istorijskog Soussa, Iberostar Selection Kantaoui Bay nalazi se na jednoj od najboljih plaža u Tunisu, na samo 3km od moderne luke El Kantaoui i 25km od aerodroma Monastir.
Opšti podaci
Hotel je otvoren 1994, a poslednji put je renoviran 2015. godine. Prostire se u prelepoj bašti koja zauzima 6260 m2. Ima ukupno 358 smeštajnih jedinica, od kojih 198 sa pogledom na baštu, 129 na more, 18 junior suite soba, 14 family i 9 senior suite soba. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana (Raihan, Narcisse, Italian) i barova (Lobby, Pool, Lounge,  Sun Terrace, Beach Restaurant and Bar).

Za decu je tu Star Camp u okviru kog se organizuju razne aktivnosti za sve uzraste (društvene igre, radionice, mini disco). 

Plaža
Nalazi se na svojoj peščanoj plaži, za koju važi da je jedna od najlepših u regiji.

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, fen za kosu, Wi-Fi, telefon, LCD Satelite TV, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef.

Plaća se: room service, telefon, sef i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju i Snack Bar. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sladoled su takođe uključeni u koncept. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Menjačnica, rent-a-car, biblioteka, prodavnice, frizer, parking.

Sport i zabava
Otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen, dnevna i večernja animacija kao i muzika uživo određenim danima, časovi plesa, stoni tenis, pikado, fitness, boćanje, vaterpolo.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Hotel ima Spa centar koji se plaća. Dostupne su razne vrste masaža, tursko kupatilo, zatvoreni bazen, jacuzzi, soba za relaksaciju.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A