Hunguest Sun Resort

Herceg Novi, Crna Gora

Opis destinacije

Herceg Novi je grad koji se nalazi na ulazu u živopisni zaliv Boka Kotorska. Grad je osnovan u 14. veku, a njegovo prvo ime bilo je Sveti Stefan, dok je svoje današnje ime Herceg Novi dobio u 15. Veku. Bogato kulturno-istorijsko nasleđe na području Herceg Novog rezultat je prožimanja različitih naroda i kultura koji su se kroz njegovu dugu istoriju ovde smenjivali i sudarali. Posebnu atrakciju Herceg Novog predstavljaju Španjola, Kanli Kula, Forte Mare i Citadela, muzej i arhiv grada, galerija moderne umetnosti i manastir Savina kulturno - istorijski biser. Stari grad Herceg Novi je jedinstvena arhitektonska celina, ispresecana uskim ulicama i stepenicama. Budući da leži na kaskadnom terenu, Herceg Novi ima više stepenica od ulica, pa su vremenom one postale simbol grada i svaka ima svoje ime i svoju priču. Herceg Novi je grad sa najvišom prosečnom temperaturom na Jadranu i više od 220 sunčanih dana u godini, a preko leta grad ima preko 10 sunčanih sati dnevno. Prosečna temperatura vode je između 22 i 26 stepeni i stoga sezona kupanja traje 5 meseci. U gradu i okolini ima oko 70 registrovanih plaža.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hunguest Hotel Sun Resort se nalazi u Bokakotorskom zalivu, na samoj obali mora pored šetališta duž morske obale. Hotelski kompleks se prostire na površini od 2 hektara i sastoji se od 5 objekata i 20 vila. Od starog grada udaljen je 200 m.

Sobe: Hunguest Hotel Sun Resort u svom sastavu ima 229 smeštajnih jedinica raspoređenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su classic, deluxe sobe i deluxe apartmani. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Hunguest Sun Resort se nalazi nekoliko restorana. Gostima je na raspolaganju glavni restoran u kome se služe pansionski obroci.Pored pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju i a la carte restoran i bar. Od osatlih sadržaja hotel ima konferencijsku salu, internet centar i rent a car.

Sport i zabava: U sastavu Hunguest Sun Resort hotela nalaze se spoljašnji i dečiji bazen. Gostima je na raspolaganju spa centar sa infra i finskom saunom, đakuzijem, solarijumom i sobama za masažu. Od sportskih sadržaja gostima su na raspolaganju sportski tereni, dok na plaži postoji mogućnost bavljena raznim sportovima na vodi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD