HoteL Wellnes Bulgaria

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturom i istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugraskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m i udaljeno je od Sofije 160 a od Blagoevgrada 96 km. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 godine pod zaštitom UNESCO-a. Značajnom broju ljudi koji skijanje doživljavaju kao kompletan odmor na planini, Bansko pruža veliki broj mogućnosti. Turistima je na raspolaganju veliki broj sadržaja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

 Lokacija:
u mestu Bansko, 550 m od gondole, 1,5 km od centra mesta.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, fitnes, jakuzi, skijašnica, w-fi internet, dečiji klub, parking sa ograničenim brojem mesta.

Besplatne usluge:
zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, fitnes, jakuzi, skijašnica za sopstvenu opremu, w-fi internet, dečiji klub po programu hotela uz moguće izmene tokom sezone u skladu sa brojem dece, parking sa ograničenim brojem mesta, mini bus prevoz do gondole.

Sobe i apartmani:
klima uređaj, TV, mini frižider, sef (uz doplatu), wi-fi internet, kupatilo, fen, bademantil. Apartmani app2: dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena kreveta.

Ishrana:
doručak – samoposluživanje (izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Napomena:
Doplata za Novogodišnju večeru u Molerite taverni 31.12. je obavezna. Deca 0-4,99 g ne plaćaju ovu večeru i nemaju obrok.
Doplata za Božićnu večeru 24.12. I 25.12. je obavezna. Deca 0-4,99 g ne plaćaju ovu večeru i nemaju obrok.
Minimum boravak  je 01.12. do 21.12. 1 noć, 22.12. do 28.12. 3 noći, 29.12. do 02.01. 4 noći, 03.01. do 17.03. 2 noći i 18.03. do 30.04. 1 noć.
Krevetac za bebu je besplatna, uz najavu.

 
https://wellness-hotelbulgaria.com/bg/about
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT