Hotel Ruža Vjetrova

Bar, Crna Gora

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Ruža Vjetrova se nalazi na 12 km od Bara prema Ulcinju. Rt na kome se resort Ruža Vjetrova nalazi, predstavlja mikro prostor gde se ukrštaju vetrovi, čineći ga unikatnim na crnogorskom primorju. Hotel je smešten na samoj plaži.

Sobe: Hotelski kompleks Ruža Vjetrova u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su superior sobe, lux i superior apartmani. Sve smeštajne jedinice i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotelskog kompleksa Ruža Vjetrova se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima je na raspolaganju i konoba sa panoramskom terasom koja ima predivan pogled na more. Za poznavaoce i degustatore vina tu je i vinski podrum u autentičnom prostoru sa pogledom na more. Gosti mogu da uživaju i u baru na plaži, smeštenom na dve terase. Bar nudi odličan izbor pica i dezerata, kao i muziku uživo.

Sport i zabava: U sastavu hotelskog kompleksa Ruža Vjetrova se nalaze 2 spoljašnja bazena. Hotel ima prostrane sportske terene na kojima gosti mogu da se rekreiraju  igrajući odbojku, fudbal, tenis ili košarku. Tu su i zoološki vrt i popularno igralište za decu. Na raspolaganju su iznajmljivanje jahti ili krstarenja brodom i pecanje.

Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD