Hotel Pearl Beach Resort ex Biserna obala

Čanj, Crna Gora

Opis destinacije

Čanj je turističko mesto koje pored Sutomora, Dobrih Voda i Šušnja pripada barskoj rivijeri i ovaj deo obale vole i odlučuju se da svoje letovanje provedu baš ovde pre svega gosti iz naših krajeva. Čanj je smešten između Bara i Budve, poznat je po svojoj predivnoj šljukovitoj plaži dužine 1200 metara, zbog svoje lepote nazvali su je Biserna Obala. Čanj je malo turističko mesto u Crnoj Gori, idealno je za porodice sa malom decom, izolovano od velikih saobraćajnica i gužve, prava je oaza za uživanje. U Čanju se nalaze kafići i barovi, a za ljubitelje specijaliteta mediteranske kuhinje tu su restorani "Mreža", "Riblji restoran" i Restoran "VV".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Loklacija: Hotel Pearl Beach Resort (ex Biserna Obala) se nalazi na samoj obali mora u Čanju. Atraktivni turistički kompleks je smešten u uvali izmedju Petrovca i Bara. Hotel se nalazi na svega 25 km od Budve. Svojom pozicijom i ambijentom Pearl Beach Resort predstavlja mali turistički grad čija izolovanost od glavne saobraćajnice omogućava prijatan odmor.

Sobe: Hotel Pearl Beach Resort u svom sastavu ima moderno opremljene smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe i apartmani. Svaka soba ima kupatilo, fen,TV, telefon, klima uređaj i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Pearl Beach Resort se nalaze glavni restoran i nekoliko barova. Gostima su na raspolaganju lobby, snack pool i beach bar koji je namenjen samo odraslim gostima. Gostima je na raspolaganju besplatan parking i Wi-Fi.

Sport i zabava: U sastavu hotela Pearl Beach Resort gostima je bazenski kompleks površine 2000m2. U sastavu hotela je i deciji bazen, kao I mini aqua park sa bazenima. Na plaži su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi i zabavne aktivnosti.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD