Hotel Paradise Green Park

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni Pjasci su najpoznatije letovalište na severu bugarske crnomorske obale. Zlatni Pjasci se nalaze 20 km od trećeg po veličini grada u Bugarskoj, Varne. Legenda kaže da su pirati ovde iskopali zlatno blago, ali su zbog toga kažnjeni i pretvoreni u žuti pesak koji se na Suncu presijava i daje zlatnu boju plaži. Otuda i samo ime letovališta - Zlatni Pjasci. Sama plaža je u Zlatnim Pjascima duga je 8 km i duž nje se prostire veliki broj hotela. Hoteli su većinom novoizgradjeni ili renovirani, a neki pripadaju poznatim hotelskim lancima zbog čega veliki broj turista iz celog sveta odlučuje letovanje u Zlatnim Pjascima. Većina hotela u Zlatnim Pjascima ima moderne spa centre i bazenima sa termomineralnom vodom i bogate sadržaje kako za odrasle tako i za decu. Sezona u Zlatnim Pjascima traje od maja do oktobra, a činjenica da je u ovom delu crnomorske obale veoma čist vazduh i blaga klima, kao i da je područje bogato mineralnim izvorima i lekovitim blatom čine Zlatne Pjaske rado posećenim odredištem tokom cele godine, a naročito kao odredište za letovanje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Paradise Green Park, Okružen zelenilom,  nalazi se u zapadnom delu letovališta Zlatni Pjasci. Hotel je od plaže udaljen 600 m. Centar letovalista Zlatni Pjasci nalazi se na oko 680 m od hotela. Aerodrom u Varni udaljen je 25 km od hotela.

Sobe: Hotel Paradise Green Park u svom sastavu ima 85 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju standard sobe i apartmani. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Paradise Green Park se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. U sastavu hotela se nalaze i 2 bar. Gosti mogu da uživaju u osvežavajucim napicima u lobby baru i baru pored bazena. Od ostalih sadržaja, u okviru hotela se nalaze prodavnica, usluga pranja i sušenja veša. Za goste hotela je obezbeđen parking, Wi-Fi i rent a car.

Sport i zabava: U sastavu hotela Paradise Green Park se nalazi spoljašnji bazen. Gostima je na raspolaganju i spa centar u cijem sastavu se nalaze sauna, đakuzi i fitnes sala. U sklopu hotela, gostima su na raspolaganju stolovi za stoni tenis i bilijar.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD