Hotel Marina View Hotel Apartments

Dubai, UAE

Opis destinacije

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:

Ovaj moderno opremljen hotel se nalazi u luksuznom delu Dubai Marine i u jednom od centralnih i najposećenijih delova Dubaija, u blizini metro stanice i tržnog centra Marina Mall. Poznati tržni  centar Mall of The Emirates je udaljen oko 7 km tj. oko 15 minuta vožnje. Međunarodni aerodrom je na udaljenosti od oko 35 km tj. oko 25 minuta vožnje.

Hotelska ponuda:

Shodno svojoj odličnoj lokaciji, gosti imaju mogućnost brzog snalaženja i dolaska do najpoznatijih poslovnih i turističkih mesta u gradu. Gostima je na usluzi recepcija koja radi 24h, lobi, Mosaic Restaurant & Terrace glavni restoran sa internacionalnom kuhinjom, dodatna 2 restorana, terasa za sunčanje sa uređenim prostorom ispunjenim ležaljkama i suncobranima, 1 otvoreni bazen na krovu hotela, manji Spa centar (uz doplatu) sa saunom i parnim kupatilom, kao i prostorijama za različite vrste tretmana lica i tela,  fitnes centar sa teretanom, banket/ konferencijska sala, suvenirnica, usluge pranja i peglanja veša, besplatan parking, kao i besplatan Wi-Fi na javnim površinama hotela. Hotel obezbeđuje svojim gostima besplatan šatl bus do plaže.

Plaža:

Poznata Jumeirah Beach plaža je udaljena oko 1,5 km km od hotela, na nekoliko minuta hoda od hotela, do koje saobraća hotelski šatl bus.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

A la carte restoran uz rezervaciju, kao i svi motorizovani sportovi na vodi na bilo kojoj javnoj gradskoj ili privatnoj plaži. Brži protok interneta u sobama, servis za paranje i sušenje veša, određena inostrana/ uvozna pića u barovima, room servis, šatl bus do aerodroma, sve usluge u Spa centru, različite vrste masaža, tretmana lepote, pedikir, manikir, frizerski salon, itd.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 224 različitih tipova soba, a u našoj ponudi izdvajamo Deluxe Studio sobe  površine 33 m² sa king size krevetom ili sa 2 odvojena kreveta (twin soba) i One Bedroom Suite sobama površine 44 m² sa spavaćim i mini kuhinjskim dleom. Sve sobe imaju kupatilo/WC, fen, tuš kabinu/kadu, toaletni pribor, klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), TV, radni kutak, room servis (uz doplatu), besplatan Wi-Fi internet (uz doplatu brži protok interneta). Deluxe Studio soba je namenjena za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe i 1 deteta na zajedničklom ležaju ili 3 odrasle osobe (3. odrasla na pomoćnom ležaju) ili 1 odrasle osobe.

Ishrana:

Bed & Breakfast tj. noćenje sa doručkom prema hotelskim pravilima i radnim vremenom svakog restorana ili bara posebno na bazi švedskog stola (samoposluživanje, prilagođeno Covid protokolima ove sezone) ili u vidu menija u a la carte hotelskom restoranu (uz doplatu).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT