Hotel La Mer

Rafailović, Crna Gora

Opis destinacije

Rafailovići su malo primorsko mesto kamenih kuća koje se nalazi između Budve i Svetog Stefana, čiji su se žitelji od davnina bavili ribarenjem i uzgojem maslina, a danas je izraslo u atraktivno letovalište sa ambijentom primorskog mesta i brojnim sadržajima za ugodan odmor. Smešteno je na samo nekoliko kilometara od Budve, na završetku zaliva i velike Bečićke plaže, koja je duga 1950 metara, a 1935. godine u Parizu je dobila Grand Prix za najlepšu prirodnu plažu na Mediteranu. Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana, i već dugo zadivljuje domaće i strane turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel La Mer je hotel sa 4 zvezdice udaljen svega 150m od mora u poznatom turističkom letovalištu Rafailovići. Popularne plaže u blizini smeštaja su Rafailovići, Bečići i Kamenovo, a najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat udaljen 25km od hotela La Mer.

Sobe: Sve smeštajne jedinice u hotelu La Mer su klimatizovane, imaju kupatilo, balkon , ketler, mini frižider. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi soba: standard double/twin room, double room with extra bed, double room with sea view, studio apartment.

Hotelski sadržaj: Ponuda hotela La Mer obuhvata besplatan internet, prevoz od/do aerodroma i recepciju koja radi non-stop. U sklopu hotela nalazi se restoran, fitnes centar i sezonski bazen na otvorenom na krovu hotela sa kojeg se pruža predivan pogled na more i ostrvo Sveti Nikola. Gosti hotela La Mer mogu da uživaju u kontinentalnom doručku.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD