Hotel Hunguest Sun Resort

Herceg Novi, Crna Gora

Opis destinacije

Herceg Novi je poznat i kao grad pesnika . U njemu su našli inspiraciju i zabeležili svoje emocije Aleksa Šantić, Ivo Andrić... Kuća Iva Andrića u predgrađu Topla je sada restoran Kluba književnika. Na Toploj se nalazi i Crkva Sv. Vaznesenja Hristovog , u kojoj je Petar Petrović Njegoš naučio da čita i piše. Herceg Novi je poznat i po festivalu Muzičke skale, koji se održava svakog jula na Kanli kuli. Herceg Novi ima specifičnu mikro klimu koja je uslovljena dobrom južnom ekspozicijom, blizinom mora, krečnjackom podlogom i planinskim zaleđem, koje sprečava prodor hladnog vazduha. Herceg Novi prosečno godišnje ima oko 200 sunčanih dana. Preko leta, u julu i avgustu, grad ima prosečno 10 sunčanih sati dnevno! Prosečna dnevna temperatura morske vode tokom letnje sezone je između 22 i 26 stepeni. Sezona kupanja u Herceg Novom traje najmanje 5 meseci! Na području Hercegnovske opštine ima oko 70 registrovanih plaža. Herceg Novi je poslednjih godina uložio puno u pogledu uređenja i opremanja svojih plaža, što predstavlja poseban kvalitet u ovom segmentu ponude.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hunguest Hotel Sun Resort je ekskluzivan hotelski kompleks koji se nalazi na samoj obali Jadranskog mora, u Herceg Novom, na najudaljenijem zapadnom delu Crne Gore, u Bokokotorskom zalivu.

Udaljen je od međunarodnog aerodroma
Dubrovnik ili Tivat: 25 km,
od  aerodroma Podgorica: 110 km;
od železničke stanice Bar: 60 km.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT