Hotel Harmony

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se iz godine u godinu sve više razvija i postaje jedan od najatraktivnijih gradića na crnogorskoj obali. Nekada miran gradić, udaljen 18 km od Budve, Petrovac sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima koje ima u ponudi prerasta u veoma popularno mesto za letovanje kako među porodicama sa decom tako i među mladima. Blaga mediteranska klima sa preko 300 sunčanih dana u godini, peščane plaže i mnoštvo uvala privlači veliki boj turista u Petrovac koji se opredeljuju da svoje letovanje provedu baš u ovom primorskom gradiću. Sezona traje od maja do oktobra meseca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Novootvoreni, elegantan i moderan hotel Harmony nalazi se u letovalištu Petrovac. Od plaže je udaljen svega 150 m, dok je od centra grada udaljen 300m. Aerodrom Tivat je na 35km udaljenosti, dok je aerodrom Podgorica 55km udaljen.  U okruženju hotela se nalaze brojne prodavnice, restorani i kafeterije.

Sobe: U svom sastavu ima ukupno 27 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe (26-29 m2), jedinice kategorije suite (44 m2) i Executive (30 m2). Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, papuče, TV, telefon, sef, mini bar, wi fi i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:  Gostima hotela Harmony na raspolaganju su pansionski restoran i bar pored bazena. Od dodatnih sadržaja u ponudi su spoljašnji bazen, peškiri za bazen i plažu, wi fi u svim delovima hotela, besplatan parking, prostorija za odlaganje prtljaga, servis za pranje i peglanje veša. Hotel je idealan za porodičan odmor u Petrovcu.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD