Hotel Grand Excelsior Bur Dubai

Dubai, UAE

Opis destinacije

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel modernog dizajna, sa pregršt motiva koji su svojstveni arapskoj kulturi. Nalazi se u Bur Dubaiju, na pešačkoj udaljenosti od Svetskog trgovinskog centra. Od aerodroma je udaljen oko 7 km, od najbliže metro stanice ADCB oko 20 minuta hoda tj oko 900 metara. U neprosrednoj je blizini bazara i tržnih centara, a najbliža plaža LA Mer udaljena je oko 4 km. Hotel krasi izuzetna lokacija i znamenitosti kao što su Velika Dzamija, Old Souk, Muzej Dubai su na udaljenosti manjoj od jednog kilometra. Treba pomenuti moderan dizajn, ali i motive iz arapske kulture koji krase ovaj objekat.

Hotelska ponuda:
Tokom boravka možete uživati u velikom izboru internacionalnih jela. Restorani su specijalizovani za pripremu jela meksičke, arapske, kineske  i kontinentalne kuhinje. Tu su i: recepcija, bar, bazen na krovu, fitnes, besplatan Wi - Fi internet, sauna i parno kupatilo, sala za sastanke, parking.

Plaža:
Oko 4 km udaljenost od najbliže plaže "La mer".

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
spa centar, sobna usluga, usluga masaže, frizer, spa tertmani i tretmani nege lica i tela, salon lepote.

Smeštaj:
Hotel ima 282 sobe.
Svaka soba ima: kupatilo, fen, klima, SAT TV, telefon, sef, mini bar, besplatan Wi - Fi, set za čaj i kafu, balkon/terasa.

Ishrana:
noćenje doručak (samoposluživanje - izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za polupansion - doručak i ručak (samoposluživanje - izbor više jela) ili pun pansion doručak, tučak i večera (samoposluživanje - izbor više jela).

https://www.gehotels.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT