Hotel Golden Tulip

Dubai, UAE

Opis destinacije

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Idealna lokacija ovog ovog hotela daje mogućnost svim gostima da veoma lako i brzo dođu do svetski  najpoznatijih lokacija u Dubaiju, jer se ovaj hotel nalazi u popularnom delu Dubaija u oblasti Al Barsha, oko 6km od Jumeira plaze , oko 1 km od metro stanice i oko 2km od Emirates Mall (5 miniuta vožnje metroom), dok se do Burj Khalife stiže za 15ak minuta vožnje metroom. Od međunarodnog aerodroma udaljen je oko 25 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, a la carte, bazen na krovu, WiFi, parking, salon lepote, spa centar, centar za masažu, teretana, usluge pranja veša, supermarket, dve kongresne sale, ostavu za prtljag.

Plaža:
Gosti hotela imaju, nekoliko puta u toku dana, besplatan povratni šatl bus do popularne JBR plaže, kao i do Outlet mall, Mall of Emirates i Dubai Hills Mall tržnih centara. Gosti mogu uzeti peškire za plažu u hotelu. Od plaže Jumeriah hotel je udaljen oko 6 km.

Sobe: Hotel ima 272 sobe i 16 apartmana
kupatilo, fen, klimu, mini bar (gratis flaša vode prvi dan), set za čaj/kafu, SAT TV ii  Wi Fi.

Ishrana:
noćenje doručak (samoposluživanje - izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT