Hapimag Sea Garden Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yalıçiftlik, oko 19km od centra Bodruma, i oko 45km od aerodroma Milas. 

Opšti podaci
Hapimag Sea Garden resort se prostire na ukupnoj površini od 191.000m2 i naziv je dobio po prostranim vrtovima koji se spuštaju do tirkiznog Egejskog mora. Nalazi se u prelepom prirodnom ambijentu i ima 282 moderno opremljene sobe (od toga 20 porodičnih soba) i 3 apartmana. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva bazena na otvorenom, zatvoreni bazen, 4 à la carte restorana, Spa centar i fitness centar.
Za najmlađe tu su mini club (po uzrastu dece), mini disco, dečiji bazen, kao i razne aktivnosti i animacije za decu. 
Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži i kod bazena je besplatna. 

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, Wi-Fi, klimu, ketler, telefon, mini bar, sef, fen za kosu i balkon.

Garden view soba ima površinu 31m2, može imati francuski ili dva odvojena kreveta.
Sea view soba ima površinu 31m2, može imati francuski ili dva odvojena kreveta i ima pogled na more.
Garden view family soba ima površinu 62m2 i sastoji se od dve spojene sobe tako da ima dva kupatila i dve terase.
Sea view family soba ima površinu 62m2 i sastoji se od dve spojene sobe tako da ima dva kupatila i dva balkona kao i pogled na more.
Sea view suite ima površinu 62m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnim boravkom. Ovaj tip sobe ima i jacuzzi.
Plaća se: room service, telefon.
Hrana i piće
U hotelu je usluga Ultra All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu “Lavanta”– doručak, ručak, večera. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani turske i iinternacionalne kuhinje kao i gril restoran, a mogu da uživaju i u snack mini buffet konceptu u okviru glavnog restorana. Pored restorana tu su i Sunset bar, Lobby bar (pruža uslugo 24h ali alkoholna pića do 02:00), Smash bar i Club Laguna (diskoteka za one koji žele da se zabavljaju do jutarnjih časova-radi određenim danima u nedelji, DJ posle 23:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu i užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeno voće, à la carte restorani, Laguna bar,  Club Laguna  i sve ostalo van koncepta. 
Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje veša, konferencijske sale, parking.

Sport i zabava
Dva bezena na otvorenom, zatvoreni bazen, fitness, ping pong, ture pešačenja, košarka, odbojka, mini fudbal, stoni tenis, aerobic, gimnastika u vodi.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja, časovi plivanja, upotreba teniskih terena, squash, iznajmljivanje bicikla i ostalo van koncepta.
Za najmlađe
Spa & wellness
Knidos Spa centar gostima nudi korišćenje saune i turskog kupatila.

Plaća se: masaže, tretmani tela i lica i ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A