Grecotel Cape Sounio

Gilfada, Grčka

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na rtu Sunion, najjužnijoj tački atičkog poluostrva, na prelepoj plaži, sa fascinantnim pogledom na čuveni Posejdonov hram, jedan od najžnačajnijih i najbolje očuvanih antičkih hramova. Od atinskog aerodroma je udaljen oko 45 km, a najbliži gradić je Lavrio, udaljen oko 10 km. Duž Atinske rivijere, sve do Atine, nalaze se brojne peščane uvale i plaže koje plene lepotom.

Plaža:
Pesčana ispred hotela, suncobrani, ležaljke i peškiri su dostupni gostima.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, lekar na poziv, prodavnice, iznajmljivanje vozila, parking, wifi u javnim delovima hotel ai sobama, glavni restoran sa dečijim odeljkom, 5 a la carte restorana, 3 bara, dečije igralište, animacija za decu, miniklub, uređena hotelska plaža, ležaljke i suncobrani na plaži, peškiri za plažu, bazen, dečiji bazen, dnevna animacija, večernja animacija, fitness klub (dodatno se plaća), teniski teren (dodatno se plaća), teren za fudbal, odbojka na plaži, sportovi na vodi (dodatno se plaćaju), spa centar (dodatno se plaća), kozmetički salon (dodatno se plaća), zatvoreni bazen, konferencijski centar (dodatno se plaća). Hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Sobe: 
Hotel ima 151 smeštajnu jedinicu. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, sef, frižider/minibar, telefon, TV, wifi, balkon/terasu. Sve smeštajne jedinice su po strukturi dvokrevetne, ostali kreveti su pomoćni.

Superior bungalovi površine su oko 30m2 i namenjeni su za boravak 2 do 3 osobe. Opremljeni su francuskim krevetom ili sa dva standardna ležaja i sofom. Mogu imati pogled na vrt (nacionalni park Sunion) ili delimični pogled na more.

Deluxe bungalovi sa pogledom na more površine su oko 36 m2 i namenjeni za boravak 2 do 3 osobe. Opremljeni su francuskim krevetom ili sa dva standardna ležaja i sofom. Imaju veličanstveni pogled na more i Posejdonov hram.

Porodične sobe su površine oko 40m2 i namenjene su za boravak 2 do 4 osobe. Sastoje se od spavaće sobe opremljene francuskim ili sa dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa dve sofe. Imaju pogled na nacionalni park Sunion.

Superior porodične sobe sa pogledom na vrt površine su 30-40m2 i namenjene za boravak 2 do 4 osobe. Ove jedinice se nalaze na spratu. Sastoje se od spavaće sobe opremljene francuskim ili sa dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa dve sofe.

Deluxe bungalovi sa privatnim bazenom površine su oko 36 m2 i namenjeni za boravak 2 do 3 osobe. Opremljeni su francuskim krevetom ili sa dva standardna ležaja i sofom. Sastoje se od spavaće i dnevne sobe a na terasi imaju privatni bazen. Mogu imati pogled na vrt ili na more.

Deluxe suite površine su oko 50 m2 i namenjene za boravak 2 do 3 osobe. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnog boravka sa sofom. Mogu imati pogled na vrt ili na nacionalni park Sunion.

Svi tipovi soba mogu da prime bebu preko maksimalnog kapaciteta. Pored navedenih smeštajnih jedinica, postoje i luksuzne vile za do 10 osoba čije cene i raspoloživost možemo dobiti na upit.

Usluga: Noćenje sa doručkom sa mogućnošću doplate za polupansion (40 eur po danu za odrasle osobe. Za decu do 12 godina, besplatno). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.capesounio.com

Napomena:
Hotel Cape Sounio je luksuzan hotel sa spektakularnim pogledom na Posejdonov hram. Romantičan i nesvakidašnji, pleni elegancijom, lepotom, luksuzom, arhitekturom, raznovrsnom kuhinjom. Preporuka za sve tipove gostiju.
1. dan BEOGRAD – ATIKA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN ATIKA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN ATIKA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB