Grand Lagonissi Resort

Gilfada, Grčka

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Grand Resort Lagonissi jedan je od najluksuznijih hotela na Atinskoj rivijeri. Nalazi se na 22 km udaljenosti od atinskog aerodroma i 20 km od centra Glifade. Između Vuljagmenija i Anavisosa, odlična je polazna tačka za obilazak svih lepota Atinske rivijere (plaže Varkiza i Legrena, plaže oko Anavisosa, jezero Vuljagmeni, rt Sunion). Od simpatičnog gradića Varkiza udaljen je oko 15 minuta vožnje.

Plaža:
Sam kompleks u svom sastavu ima nekoliko privatnih, peščano-šljunkovitih plaža, obzirom da se nalazi na poluostrvu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, 7 restorana, 2 bara, spa i fitness centar, bazen na otvorenom, 2 teniska terena, wi-fi, sportovi na vodi (uz doplatu), ležaljke i suncobrani na plažama, frizerski salon, dečiji klub, dečiji meni, čuvanje dece, prilagođeni jelovnici, lekar, privatni trener, časovi plivanja, bioskop na otvorenom, konferencijski centar, parking, prodavnica, butici, usluge vešernice, heliodrom, rentiranje jahti.

Sobe: 
Sve sobe imaju kupatilo sa fenom i luksuznim preparatima za ličnu higijenu, bademantilima i papučama, aero spa kadom i parnom kabinom, dva puta dnevno čišćenje sobe, izbor jastuka, daljinsko podešavanje dušeka i zavesa, wifi, mini bar, Nespresso aparat, SAT TV, sef, A/C, terasu i dvorište.  Sve sobe su po strukturi dvokrevetne, ostali kreveti su pomoćni.

Delux bungalovi na plaži površine su oko 40m2 i namenjeni za boravak 2 do 3 osobe (2 odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe). Dekorisane sa stilom, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka u jednoj prostoriji, opremljeni francuskim ležajem u spavaćem delu i sofom u dnevnom boravku. Idealne su za parove sa malom decom pozicionirane direktno na obali sa privatnim dvorištem sa ležaljkama.

Mediteranski bungalovi površine su oko 55m2 i namenjeni za boravak 2 do 3 osobe (2 odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe). Dekorisane sa stilom, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka u jednoj prostoriji, opremljeni francuskim ležajem u spavaćem delu i sofom u dnevnom boravku.

Deluxe Suite površine su oko 60m2 i namenjene za boravak 2 do 3 osobe (2 odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe). Luksuzno dekorisane, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka u jednoj prostoriji, opremljene francuskim ležajem u spavaćem delu i sofom u dnevnom boravku. Sadrže takođe i deo za trening opremljen fitness spravama. Nalaze se u prvoj liniji do mora.

Usluga: Noćenje sa doručkom sa mogućnošću doplate za polupansion (večera ili ručak, deca 3-14 godina 40 eura po danu, odrasli 74 eura po danu). Doručak se služi na švedskom stolu (samoposluživanje). Večera ili ručak se poslužuju u a la carte restoranima. Piće za vreme ručka i večere nije uključeno u cenu.

Kontakt:
www.lagonissiresort.gr/

Napomena:
Pozicija hotela obezbeđuje laku dostupnost svih atinskih turističkih i kulturnih atrakcija ali i tržnih centara.
1. dan BEOGRAD – ATIKA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN ATIKA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN ATIKA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB