Excelsior Zlatni Pjasci

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni Pjasci su najpoznatije letovalište na severu bugarske crnomorske obale. Zlatni Pjasci se nalaze 20 km od trećeg po veličini grada u Bugarskoj, Varne. Legenda kaže da su pirati ovde iskopali zlatno blago, ali su zbog toga kažnjeni i pretvoreni u žuti pesak koji se na Suncu presijava i daje zlatnu boju plaži. Otuda i samo ime letovališta - Zlatni Pjasci. Sama plaža je u Zlatnim Pjascima duga je 8 km i duž nje se prostire veliki broj hotela. Hoteli su većinom novoizgradjeni ili renovirani, a neki pripadaju poznatim hotelskim lancima zbog čega veliki broj turista iz celog sveta odlučuje letovanje u Zlatnim Pjascima. Većina hotela u Zlatnim Pjascima ima moderne spa centre i bazenima sa termomineralnom vodom i bogate sadržaje kako za odrasle tako i za decu. Sezona u Zlatnim Pjascima traje od maja do oktobra, a činjenica da je u ovom delu crnomorske obale veoma čist vazduh i blaga klima, kao i da je područje bogato mineralnim izvorima i lekovitim blatom čine Zlatne Pjaske rado posećenim odredištem tokom cele godine, a naročito kao odredište za letovanje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Excelsior se nalazi u centralnom delu letovališta Zlatni Pjasci. Od duge peščane plaže, hotel je udaljen svega 300 m do koje se može doci kroz park ili hotelskim busom.  Aerodrom u Varni je udaljen od hotela 30 km.

Sobe: Hotel Excelsior u svom sastavu ima 200 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, large sobe i apartmani. Svaka soba ima  kupatilo, TV, telefon, klima uređaj i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Excelsior se nalaze glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima su u okviru hotela na raspolaganju i a la carte restoran i 2 bara. Gostima su na raspolaganju lobby i bar pored bazena u kojima mogu da uživaju u osvežavajucim napicima i laganim obrocima.  U okviru hotela gostima su na raspolaganju usluga pranja i sušenja veša i parking.

Sport i zabava: Hotel Excelsior u svom sastavu ima spoljašnji bazen i đakuzi na otvorenom. Za zabavu gostiju zadužen je profesionalni tim animatora za odrasle i za decu. Za najmađe goste hotela postoji uređeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD