Eurostars Queen of Montenegro

Bečići, Crna Gora

Opis destinacije

Bečići, turističko mesto nalazi se 3 km od Budve sa kojom je povezano šetalištem uz obalu i jedno je od najposećenijih mesta za letovanje u Crnoj Gori. Duž plaže u Bečićima se nalazi mnoštvo hotela, apartmana, barova, restorana kao i šetalište kojim se stiže do starog grada Budve.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: U izuzetnom prirodnom ambijentu i u jednom od glavnih turističkih područja Crne Gore, Eurostars Queen of Montenegro je savršeno mesto da se isključite i uživate u prostoru dizajniranom za opuštanje sa prekrasnim pogledom na more. Smešten je na izlasku iz Bečića prema Rafailovićima, u krugu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora.  Hotel Eurostars Queen of Montenegro ima sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno naplaćuju. Od hotela do plaže koja je udaljena nekih 450 m hoda se dolazi prelaskom montažnog mosta i nakon toga stazom koja vodi do plaže. Najbliži aerodrom u Tivtu udaljen je 17km.

Sobe: Hotel Eurostars Queen of Montenegro ima 236 soba. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon s pogledom na more ili planine, besplatan Wi-Fi, mini-bar, sef, telefon, TV i kupatilo s fenom za kosu i kozmetičkim setom. Sobe su moderno uređene i pružaju udobnost i privatnost. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi smeštajnih jedinica: deluxe double room with balcony (25m2) double deluxe room with balcony and sea view (25m2) premium double room with balcony (30m2).
 
Hotelski sadržaj: Hotel Eurostars Queen of Montenegro nudi veličanstven wellness prostor od preko 1500 m2 sa turskim kupatilom, saunama, tropskim tušem i teretanom. Pored toga, ima restoran i dva bara u kojima gosti mogu probati mediteranske i internacionalne specijalitete, dva otvorena bazena, preko 500 m2 prostora za događaje, kongresni centar sa pet sala za sastanke i konferencije opremljenih najsavremenijom tehnikom, privatnu plažu udaljenu 450 m isključivo za goste (uz doplatu), i panoramsku terasu sa pogledom na Jadransko more, gde se služi širok izbor pića i grickalica. Gostima hotela je na raspolaganju parking koji se dodatno doplaćuje.

Zabava: Hotel Eurostars Queen of Montenegro u svom posedu ima I kasino sa igrama na sreću i zabavnim programom, takodje tim za animacije koji organizuje razne aktivnosti i zabavu za decu i odrasle.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD