Euphoria Palm Beach Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Fun&Sun Euphoria Palm Beach hotel se nalazi u mestu Kizilagac. Grad Side je 20 km udaljen od istog, a aerodrom u Antaliji 78 km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2002., a poslednji put renoviran 2018. godine. Radi samo u periodu od aprila do kraja oktobra. Zauzima površinu od 183.000m2 i ukupno ima 586 smeštajnih jedinica. Gostima pored glavnog restorana nudi i 4 à la carte restorana, kao i Snack restoran. Na raspolaganju je i nekoliko barova: Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar i Chillout bar.
U okviru kompleksa nalazi se glavni bazen sa delom za decu, relaks bazen, dečiji bazen, akva park sa dva tobogana. U ponudi hotela nalazi se i Spa centar sa saunom, hamamom i parnim kupatilom.

Za najmlađe su dostupni dečiji klub, mini disko i razne dnevne animacione aktivnosti.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peskovito-šljunkovitoj plaži sa molom. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su dostupni bez nadoknade. Dostupne su i kabine za presvlačenje.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 586 smeštajnih jedinica. Sve sobe su opremljene centralnim klima uređajem, mini barom (dopunjuje se bezalkoholni pićima samo prilikom dolaska), LCD TV-om sa satelitskim kanalima, sefom, direktnim telefonom, kupatilom sa WC-om (tuš kabina), fenom, balkonom. U nekim sobama je na podu laminat, a u nekim su pločice. 
Standard Club soba je veličine 27.5m2 sa dva odvojena kreveta.                                                                           

Superior Club soba je veličine 46m2 sa dve prostorije, dnevnom i spavaćom sa bračnim krevetom.              
Junior Suite je veličine 61m2 i sa dnevnom sobom i dve spavaće (u jednoj je bračni, a u drugoj jedan single ležaj.)                                                            Porodična soba (Family B), je veličine 71m² sa dnevnom i dve spavaće sobe (u jednoj je bračni, a u drugoj dva single ležaja).             
Executive soba je veličine 44m² sa dnevnom i spavaćom sobom.                     
Plaća se: room service, telefon.                                                         

                                                                                                                      
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana, kao i Snack restoran. Tu su još i barovi: Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar i Chillout bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava
Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, bazen za decu, akva park sa dva tobogana i zatvoreni bazen. Od brojnih sadržaja i aktivnosti gostima su na raspolaganju: gimnastika, aerobik i akva aerobik, pikado, kursevi plesa, vaterpolo, igre na bazenu, odbojka na peksu, fudbal na pesku, stoni tenis, fitness centar, teniski tereni, igraonica, disko, zabave na plaži i bazenu, muzika uživo. Dostupan je i Wi-Fi na teritoriji celog hotela.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaža, tretmani, salon za negu lepote, terapije.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A