Elinotel Sermilia Resort

Psakoudia, Sitonija

Opis destinacije

Poluostrvo na severu Grčke sa najlepšim plažama u toj oblasti, koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara. Duboko u Egejsko more zadiru „tri prsta“ ovog poluostrva (Kasandra, Sitonija i Atos ili Sveta gora). Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Smešten na zapadnoj obali Sitonije u živopisnom mestu Psakudija na oko 20 km od Nea Moudanie. Aerodrom u Solunu udaljen je oko 75 km. 

Plaža:
Od privatne peščane plaže koja je više puta nagrađivana plavom zastavicom, deli ga ulica. Ležaljke i suncobrani su besplatni na hotelskoj plaži za goste hotela.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, restoran sa pogledom na more, tri bara, a la cart restoran, SPA centar i raznovrsni sportski sadržaji (uz doplatu), spoljašnji bazen, animacija za decu i odrasle, mini klub za decu uzrasta 4-12 godina, internet. 

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 102 udobne i elegantno dekorisane sobe. U svim sobama postoje kupatilo, fen, bademantili, kozmetika, tv, wi-fi, klimatizacija, mini bar, sef, balkon ili terasa.

Budget sobe su površine oko 18m², namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja i sofom na razvlačenje). Svaka soba ima balkon i pogled na vrt.

Superior sobe su površine oko 21m², namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja i sofom na razvlačenje).

Superior sobe sa pogledom na more su površine oko 21 m², namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja i sofom na razvlačenje).

One bedroom family sobe su površine oko 40m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja, sofom na razvlačenje i dodatnim ležajem).

Usluga:
Ultra all inclusive.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB