Eagles Palace Hotel

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

URANOPOLIS (Ouranoupolis) je glavno odmaralište na Atosu koje je smešteno na ulazu u Svetu Goru (Agios Oros) i oko 130km od Soluna. Ime se prevodi kao „Nebeski grad“ i mnogi i smatraju da je nebeski. Ouranoupolis je zaista veoma atraktivno odmaralište sa brdima u nizu u pozadini na divnom kraju Grčke. Slabo je pogođen masovnim turizmom, a najznamenitija zgrada je vizantijski toranj Prosforio, koji se nalazi pored luke Uranopolis. Toranj je najveći i najbolje očuvan na celom Halkidikiju. Sagradio ga je manastir Vatopediou u 14-om veku. Postoji nekoliko dobrih plaža u Uranopolisu. Glavna gradska plaža je prijatan dugi potez peska koji se pruža od luke. Uranopolis je prilično veliko mesto i ima banke i urbane autobuse ka Solunu, kao i autobuse za Sitoniju i Kasandru. U mestu takođe postoje apoteke i turističke radnje, kafići i taverne, kao i uobičajeni minimarketi i pekare.Postoje dnevne ture brodićima oko Atosa kao i izleti do Drenia ostrvaca. Najveće je poznato kao „Magareće ostrvo“ i tu ima dobrih peskovitih plaža i letnja taverna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Plaža: 
Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Iznajmljivanje pešira za plažu je moguće uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, bar u lobiju, bar na plaži, glavni restoran, restoran u vrtu hotela i taverna pokraj bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, prodavnice suvenira, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjačnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Ouranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitness centar sa časovima aerobika i aquabika, teretana, luksuzan SPA centar, jacuzzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 157 smeštajne jedinice.Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, centralni klima uređaj (u bungalovima - individualni), telefon, Wi-Fi internet, SAT TV, sef, peškiri za plažu, mini-bar (uz doplatu na licu mesta), balkon / terasa.

Standardne sobe površine oko 25 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.
Superior sobe površine oko 25 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja. Mogu biti sa pogledom na vrt ili more.
Junior svite površine oko 40m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i sofu. Mogu biti sa pogledom na more ili sa direktnim izlaskom na plažu.
Bungalov površine oko 50m², sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu opremljeni sa francuskim ležajem i sa kaučem na razvlačenje. Mogu biti sa pogledom na vrt ili more.
Bungalovi sa izlaskom na plažu površine oko 50m², nalazi se u prvom redu od mora, sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu opremljeni sa francuskim ležajem i sa kaučem na razvlačenje.
Svita sa pogledom na vrt površine oko 55m², smeštene su u centralnoj zgradi. Sadrže spavaću sobu sa francuskim ili dva odvojena ležaja i dnevni boravak sa kaučem ili sofom. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Porodične svite pogled bašta površine oko 40 m², namenjene za  smeštaj 2-4 osobe, sastoje se od spavaćeg dela i dnevnog boravka (sa sofa ležajem), odvojeni kliznim vratima.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Kontakt:
www.eaglespalace.gr
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB