Domotel Agios Nikolaos Suites Resort

Sivota, Jonska regija

Opis destinacije

Predivno Jonsko more, rukavac između Sredozemnog i Jadranskog, mesto je istorijskih pomorskih bitaka između antičkih Grka i Rimljana, Turaka i Mlečana – pučina o kojoj su ispredene mnoge legende. Osim Parge, Sivote i drugih popularnih mesta, sama obala Jonskog mora, naročito u severnom delu zemlje skriva neke od još dovoljno neistraženih bisera… Parga (grčki Παργα) – Slikovito letovalište na kopnenom delu Jonske rivijere, smešteno između gradova Igumenica i Preveza u oblasti Epir, blizu ušća reke Aheron. Parga je po mnogo čemu jedinstvena, i simboliše harmoniju zelenog planinskog venca sa vrhom Cumerka (910 m) i plavetnila Jonskog mora pa s pravom nosi epitet „Nevesta od Epira“. Zahvaljujući svojoj lepoti, posebnosti i arhitekturi Parga je jednoglasno proglašena najinteresantnijom turističkom destinacijom u Evropi. Sivota je slikoviti gradić koji je smešten na obali Jonskog mora u sred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, peščanim plažama koje zapljuskuje tirkizno more. Ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Preveza je najveca luka ovog dela Grcke. Mesto je mirno, puno vila i sveze okrecenih vikendica, sa nekoliko hotela. Grad sagradjen u klasicnom stilu grckih luka, sa setalistem pored mora i setalackom ulicom paralelnom sa lukom. Od Preveze do Parge vodi siroka magistrala s koje se skoro sve vreme vidi more. Voda je i ovde jako cista, ne previse topla. Neke plaze su uredjene (Vrachos, Ligia…), a neke su skoro divlje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotelski kompleks koji čine centralna zgrada i depadansi sa smeštajnim jedinicama. Udaljen oko 1 km od centra Sivote, okružen bujnom vegetacijom. Pripada poznatom lancu luksuznih Domotel hotela. Od Parge je udaljen oko 30 km.
 
Plaža:
Kompleks se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Smeštajne jedinice, zavisno od pozicije, se nalaze na udaljenosti od 150 do 500m od plaže.
 
Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, A la carte grčki restoran, bar pored bazena, bar na plaži, dva bazena na otvorenom, Wi Fi, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (beslatni za goste hotela),  fitness, parking.
 
Sobe:
Sve sobe poseduju kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi Fi, sef, mini bar (uz doplatu), fen za kosu, balkon ili terasu. Dvokrevetna soba sa pogledom na more površine je oko 33 m2, poseduje francuski ili dva osnovna kreveta. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jednog deteta uzrasta do 11,99 god. Pomoćni ležaj (sofa ili žičani krevet na rasklapanje) je namenjen isključivo za smeštaj deteta.
Suite sa jednom spavaćom sobom i pogledom na baštu je površine oko 35 m2, namenjena za smeštaj do 3 osobe (dve odrasle osobe i jedno dete uzrasta do 11.99 godina ili tri odrasle osobe). Poseduje francuski ili dva osnovna kreveta u spavaćoj sobi i sofu na rasklapanje u okviru dnevnog boravka.
Suite sa jednom spavaćom sobom i pogledom na more je površine oko 45 m2, namenjena za smeštaj do 4 osobe (dve odrasle osobe i  dvoje dece uzrasta do 11.99 godina ili 3 odrasle osobe i jedno dete uzrasta do 11.99 godina). Poseduje francuski ili dva osovna kreveta u spavaćoj sobi i sofu na rasklapanje u okviru dnevnog boravka.
Suite sa dve spavaće sobe je površine oko 65m2. Poseduje odvojen dnevni boravak sa sofom na rasklapanje i dve spavaće sobe sa francuskim ili dva osnovna kreveta. Namenje je za smeštaj do 5 osoba (dve odrasle osobe i troje dece ili tri odrasle osove i dvoje dece uzrasta do 11.99 godina). 
 
Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje).

Kontakt:
www.domotel.gr
Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan - napuštanje hotela do 10:00h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB