Akti Ouranopolis Hotel

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

URANOPOLIS (Ouranoupolis) je glavno odmaralište na Atosu koje je smešteno na ulazu u Svetu Goru (Agios Oros) i oko 130km od Soluna. Ime se prevodi kao „Nebeski grad“ i mnogi i smatraju da je nebeski. Ouranoupolis je zaista veoma atraktivno odmaralište sa brdima u nizu u pozadini na divnom kraju Grčke. Slabo je pogođen masovnim turizmom, a najznamenitija zgrada je vizantijski toranj Prosforio, koji se nalazi pored luke Uranopolis. Toranj je najveći i najbolje očuvan na celom Halkidikiju. Sagradio ga je manastir Vatopediou u 14-om veku. Postoji nekoliko dobrih plaža u Uranopolisu. Glavna gradska plaža je prijatan dugi potez peska koji se pruža od luke. Uranopolis je prilično veliko mesto i ima banke i urbane autobuse ka Solunu, kao i autobuse za Sitoniju i Kasandru. U mestu takođe postoje apoteke i turističke radnje, kafići i taverne, kao i uobičajeni minimarketi i pekare.Postoje dnevne ture brodićima oko Atosa kao i izleti do Drenia ostrvaca. Najveće je poznato kao „Magareće ostrvo“ i tu ima dobrih peskovitih plaža i letnja taverna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Na odličnoj lokaciji, na ulazu u Svetu zemlju, na 2.5 km od Ouranopolisa, smešten je hotel Akti Ouranopoli.

Plaža: 
Nalazi se preko puta plaže, postoji podzemni prolaz. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, sef, parking, restoran, taverna, bar na plaži, bar na bazenu, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena (besplatno) WIFI internet, mini-market, konferencijska sala, TV sala, igralište za decu, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar.

Sobe:
Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, fen za kosu u kupatilu, terasu sa pogledom na more, bazen ili vrt.
Standard soba pogled bašta površine oko 22 m², nalaze se u prizemlju.  Predviđene su za 2-3 osobe, imaju dva singl i jedan pomoćni krevet.
Standard soba bočni pogled more površine oko 25 m², nalaze se u prizemlju ili na spratu. Predviđene su za 2-3 osobe, imaju francuski ili dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj. Bočni pogled na more.
Standard soba pogled more površine oko 25 m², nalaze se na spratu, sa balkonima sa pogledom na more. Predviđene su za 2-3 osobe, imaju francuski ili dva ležaja i sofu.
Superior soba pogled more površine oko 30 m², smeštene na jednoj od najatraktivnijih pozicija u hotelu, sa pogledom na more. Predviđene za 2-3 osobe, imaju dva kreveta i sofu.
porodična soba kreveti na sprat površine oko 25 m², sa balkonom ili verandom sa bočnim pogledom na more. Predviđene za 2-4 osobe,pogodne za dve odrasle osobe i dvoje dece, imaju francuski ili dva ležaja i krevete na sprat.
Junior suite pogled more površine oko 40 m², smešteni na dobrim pozicijama, sa pogledom na more. Predviđeni za 2 osobe i bebu 0-2 god.
Usluga: Usluga u hotelu je polupansion. Obroci su na bazi švedskog stola, samoposluživanje, postoji mogućnost doplate usluge pun pansion (ručak – meni).

Kontakt: 
www.hotel-akti.gr
 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB