Wyndam Garden Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Antaliji, Lara, oko 330m od svog dela plaže, oko 20km od starog grada u Antaliji i oko 14km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Wyndam Garden Lara 4* je bivši Lara Family Club 4* koji je otvoren 2013. godine i sastoji se od 4 bloka. Ukupno ima 348 soba (116 standardnih soba od kojih su 4 prilagođene osobama sa posebnim potrebama, 116 superior soba i 116 family apartmana).
Resort ima glavni restoran, à la carte restorane (morski Fish Inn Restaurant, turski Ottoman, azijski Asia Restaurant, meksički Mexican, Verona Ristorante),  BBQ,  7 barova,  poslastičarnicu i diskoteku.
Za decu je tu mini club, igralište, bazen za decu sa 4 tobogana (4 – 8 godina), mini club na plaži i dečiji bife u glavnom restoranu (gostima su na raspolaganju baby stolice), aqua park sa 4 tobogana.
Plaža
Hotel ima svoj deo na peščanoj plaži Lara. Plaža je udaljena 330m i ima plavu zastavicu EU. Do plaže na svakih 15 minuta vozi shuttle bus. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Sve standardne sobe su opremljene: balkonom, centralnom klimom, sefom, mini barom (voda i sokovi se dopunjuju svakodnevno), satelitskom TV, direktnim telefonom, kupatilom, papučama,  fenom i Wi-Fi internetom.
Plaća se: room service, telefon.
Standard soba ima oko 30m² (1 francuski ili 2 odvojena ležaja).
Superior soba ima oko 35m² (1 francuski i 1 redovan ležaj).
Family suite ima oko 70m² (1 spavaća soba sa 2 odvojena ležaja i 1 spavaća sa 1 francuskim ležajem, dnevna soba).
 U standardne i superior sobe nije moguce smestiti troje dece.
Hrana i piće
Usluga : Utra All inclusive-samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak , kasni doručak, ručak , večera, ponoćna užina u hotelu Ramada Resort Lara (23:30h – 00:30h), sladoled (16:00h – 18:00h), čaj i kolači (10:00h – 18:00h), Gozleme (11:00h – 16:00h), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gosti hotela mogu da koriste à la carte restoran jednom u toku boravka (minimum 7 noćenja) uz obaveznu rezervaciju.
Plaća se: à la carte restorani (osim jednom nedeljno), uvozna pića i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Lekar, frizer, menjačnica, salon lepote, foto radnja, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaže, SPA tretmani, jacuzzi.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A