Tsilivi Beach Hotel

Tsilivi, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Najprodavaniji hotel iz naše ponude nalazi se u srcu turističkog mesta Tsilivi, što ovaj hotel čini privilegovanim i idealnim za porodični odmor. Hotel je 2019. godine renovirao svoje javne delove lobi, restoran, plažni bar, kao i sobe, te će i u ovoj sezoni dočekati svoje goste u modernijem ruhu. Na pešačkoj je distanci od brojnih taverni, kafića i prodavnica, udaljen 6 kilometara od glavnog grada na ostrvu i 10 kilometara od aerodroma.

Plaža:
Nalazi se na peščanoj plaži koju krasi oznaka “plava zastavica”. Kristalno čisto more i postepen ulazak u vodu su glavni razlozi zašto ga porodice biraju, posebno one sa malom decom. Ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu na licu mesta 6 evra za set od dve ležaljke).

Hotelski sadržaj:
Brojni su sadržaji ovog hotela: recepcija, lobi, restoran, bar pored bazena i plaže, 2 spoljašnja bazena, peškiri za plažu (uz doplatu na licu mesta), dečji bazen i igralište za decu, đakuzi, terasa za sunčanje, internet kutak, parking, animacija za decu i odrasle.

Sobe:
U sklopu hotela se nalaze 173 sobe. Gosti se odlučuju između standardnih i porodičnih soba, renoviranih 2019.godine. U standardnu sobu  se mogu smestiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe, dok porodična soba može smestiti dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle i jedno dete (kreveti na sprat). Svaka soba je klimatizovana (klima je uključena u cenu) i ima balkon ili terasu, telefon, frižider, kupatilo (wc/tuš, fen za kosu), sef i Wi-Fi internet. Bebi krevetac je moguće dobiti besplatno na upit (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:
All inclusive, obroci doručak, ručak i večera (samoposluživanje po principu švedskog stola). Obroci se poslužuju u sledećim terminima: doručak 07:30-10:00h, ručak od 12:30-14:30h i večera od 19:00-21:30h. Lokalna pića i napitci u glavnom baru kod bazena u periodu od 11:00-23:00h. U periodima od 11:00-12:00 i od 14:30-18:00h u glavnom baru kod bazena i plaže služi se užina. Sladoled za decu u toku celog dana, a za odrasle u toku ručka i večere. Aktivnosti koje su uključene su: stoni tenis, pikado, sportske aktivnosti: aerobik, mini košarka, odbojka, animacioni program (grčko veče, kviz, bingo, šou program, karaoke..).
Dodatno se doplaćuje: ležaljke i suncobrani na plaži.

Kontakt:
www.tsilivi-beach-hotel.gr

Napomena:
Jedan je od omiljenih hotela naših putnika, sa veoma dobrom uslugom i izvrsnom ponudom kako grčkih, tako i specijaliteta internacionalne kuhinje. Ističe se po odličnoj lokaciji i za preporuku je svim tipovima putnika.
1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB