Tropicana Club hotel and spa

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Monastir, grad srednje veličine (oko 40.000 stanovnika), smešten je oko 160 km južno od glavnog grada. Tradicionalno ribarsko mesto, u poslednjih nekoliko decenija postaje i značajno turističko mesto. Grad je osnovan još u rimsko vreme, dok iz kasnijeg istorijskog perioda datira Ribat – tvrđava. Poznati predsednik Tunisa Habib Bourguiba, rođen je ovde i tu se nalazi i njegov mauzolej. Međunarodni aerodrom nosi njegovo ime. Monastir se može ponositi i sa 2 terena za golf, lukom za jahte, bazarom i mnogobrojnim mestima za zabavu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja



Lokacija:
Hotel Tropicana club and SPA je porodičan hotel idealno lociran. Nalazi se na plaži, 3km od aerodroma u Monastiru i 10km od Susa.

Sadržaj hotela:
WiFi je dostupan samo na recepciji.
Spa sa tradicionalnim hamamom je takođe na raspolaganju gostima, uz doplatu. Za uzrast od 4 do 11 godina tu je mini club. U sklopu hotela su 2 glavna bazena sa toboganima koji su otvoreni do 19h.

Plaža:
Hotel izlazi na svoju peščanu plažu. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz obavezan depozit.

Sobe:
Sve sobe su opremljene sa dva zasebna kreveta ili bračnim, sa balkonom i pogledom na baštu ili pogledom na bazen. Sef i minibar se doplaćuje. Sve sobe su klimatizovane i sa Flat TV, kupatilom i fenom.

Restorani i barovi:
Hotelski glavni restoran gostima nudi odličnu atmosferu, sa širokim izborom jela. U ovom restoranu se služe doručak, ručak, večera i užine.
gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 209EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska•Kreditnim karticama 
(Visa, Dina Card, Master Card, Maestro)

ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata bez uvećanja cene aranžmana u Wayout poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu

WAY