The Mirage Resort and Spa

Jasmin Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Moderna turistička zona u južnom delu Hamameta, zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu. Ime je dobio po cvetu jasmina koji simbolizuje život i sreću, dok je buketić jasmina u Tunisu znak dobrodošlice i gostoljubivosti. Od centra Hamameta je udaljen 9 km. Ima brojne poznate, velike hotele i bogate prateće sadržaje, poput impresivne marine sa prodavnicama, restoranima i malenim ostrvom sa raskošnim, modernim vilama. Do marine se stiže lepom promenadom dužine oko 3 km, sa brojnim kafićima, restoranima i prodavnicama. Tu je i čuvena nova Medina Mediterranea u kojoj su smešteni bazari-sukovi, butici, restorani i poslastičarnice, zabavni park Carthage Land i nekoliko malih hotela. U Jasmin Hamametu postoji prvo pokriveno klizalište u Tunisu, a oko 25 km južnije nalazi se poznati Frigija park, zoološki vrt sa delfinarijumom i odličnim folklornim programom. Jasmine Hamamet turistima nudi smeštaj u udobnim i komfornim hotelima u neposrednoj blizini uređenih plaža i mora, kao i brojne atraktivne mogućnosti za rekreaciju, zabavu, izlaske i kupovinu zbog čega se poslednjih godina svrstava u vrh mediteranskog turizma. Postao je jedna od najpopularnijih i najtraženijih destinacija za odmor na Sredozemlju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA: 
Hotel se nalazi u blizini marine u Jasmin Hamametu. Aerodrom u Tunisu, Cartage, udaljen je  59 km, a aerodrom u Monastiru 71 km. Grad Hamamet sa čuvenom medinom (starim gradom okruženim zidinama) udaljen je 9 km. Laganom šetnjom može se stići do mnogih restorana, prodavnica i velikog akva parka Cartage Land.

HOTELSKA PONUDA:
Recepcija 24h, glavni restoran, nekoliko barova, a la carte restoran. Hotel se prostire na velikom posedu i poseduje 3 bazena na otvorenom ( jedan dečiji bazen). Fitens centar i mali spa, animaciju, aerobik, stoni tenis, odbojka na plaži. WIFI na recepciji hotela. Mini klub za decu od 4 do 12 godina. 

SMEŠTAJ:
Svih 322 soba su klimatizovane,  kupatilo tuš ili kada WC, satelitsku TV, balkon ili terasa sef, mini bar. U superior sobama mogućnost smeštaja do 5 odraslih uz dete do 12 godina.

PLAŽA:
Privatna Peščana plaža. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit.

USLUGA:
All Inclusive prema hotelskim pravilima.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL