Soviva Resort

Port El Kantaoui, Tunis

Opis destinacije

Nalazi se 6 km od Susa i 140 km od glavnog grada Tunisa. Predstavlja prvi i daleko najveći plansko građeni turistički centar sagrađen po uzoru na francusku rivijeru. Port El Kantaoui sa svojim starim jezgrom grada, presvučenim kaldrmom, brojnim ribljim restoranima, kafeterijama, lokalnim čajdžinicama sa pušačima nargila, suvenirnicama i fontanama u cvetnim parkovima, najveći je ponos Tunižana. Ovaj turistički centar daje novu dimenziju ljubiteljima jedrenja na Mediteranu, zahvaljujući svojoj prelepoj marini, sa preko 300 vezova. Grad nazivaju i ružičnjakom Tunisa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja



Hotel Soviva nalazi se između Port El Kantaoui-a i Soussa u Tunisu. Nalazi se na 24km od međunarodnog aerodroma u Monastiru.

Nalazi se u blizini prelepe peščane plaže gde se možete opustiti uz prelep pogled na Sredozemno more. Na najbližoj plaži se nalaze i bar i restoran. U sklopu hotela nalazi se veliki bazen na otvorenom na kom se takođe nalaze i tobogani dugački 40 metara na kom se mogu zabaviti gosti svih uzrasta. Bazen se nalazi u vrtu u kom se možete opustiti na ležaljkama, okruženi palmama.

Sve sobe su klimatizovane, imaju mini bar, sef, telefon, SAT TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Smeštajne jedinice su prostrane i lepo dekorisane i imaju izlaz na terasu ili balkon.

Glavni hotelski restoran pruža uslugu na bazi švedskog stola za doručak, ručak i večeru. Služe se raznovrsna jela, kako lokalne, tako i internacionalne kuhinje. Hotelski bar služi osvežavajuća pića i koktele.

Deca se mogu zabaviti u dečijem klubu uz aktivnosti koje su organizovane tokom dana, kao i na igralištu i toboganima na vodi.

Gosti mogu koristiti teretanu u sklopu hotela, fitness centar, terene za tenis, fudbal i košarku.

Tim animatora u hotelu organizuje svakodnevne zabavne aktivnosti tokom dana, kao i u večernjim časovima, poput nastupa, muzike uživo i slična događanja.

Zaposleni u hotelu Soviva su tu 24h dnevno da informišu putnike o turističkim atrakcijama u blizini i ostalim informacijama koje su im potrebne. Na recepciji se govore engleski, francuski, arapski i nemački jezik, što olakšava komunikaciju.
gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 209EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska•Kreditnim karticama 
(Visa, Dina Card, Master Card, Maestro)

ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata bez uvećanja cene aranžmana u Wayout poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu

WAY