Sousse Pearl Marriott Resort and Spa

Sus, Tunis

Opis destinacije

Smešten je u južnom delu zaliva Hamamet, severno od grada Monastira. Osnovali su ga Feničani u IX veku pre nove ere, a za vreme Hanibalove vladavine bio je važna mornarička baza. U rimsko vreme imao je brojne značajne radionice za izradu mozaika. Grad je delio sudbinu čitave zemlje, bio je meta vojski i osvajača raznih kultura i religija. Ta vremena ostavila su vidljive tragove u ovom gradu. Danas je Sus treći grad po veličini u Tunisu. U njemu živi oko 900.000 stanovnika, a predstavlja turističku prestonicu zemlje. Duž lepih peščanih plaža nalaze se mnogobrojni kvalitetni hoteli, a grad je poznat i po bogatom noćnom životu. U centru Susa nalazi se izuzetno očuvana medina iz IX veka, u kojoj se, pored veličanstvenih zidina, posebno ističu Velika džamija, građena po uzoru na Veliku džamiju u Keruanu, i tvrđava, jedna od najbolje očuvanih u Tunisu, odakle se pruža divan pogled na čitav grad. U zgradi kazbe nalazi se odličan Arheološki muzej, sa atraktivno predstavljenom zbirkom rimskih mozaika i skulptura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Hotel se nalazi na 3 km od centra Susa. Najbliži aerodrom je u Monastiru, Habib Bourguiba International, na 17 km od hotela, dok je aerodrom Tunis Cartage udaljen 153 km.

HOTELSKA PONUDA:
Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, restoran pored bazena i na plaži, bar, zatvoreni bazen koji radi tokom cele godine, dva spoljašnja bazena, dečiji bazen, spa centar (tursko kupatilo, sauna, masaža), fitness centar. Menjačnica, prodavnice, ostava za prtljag, usluga čuvanja dece, pranje i peglanje veša, besplatan wifi dostupan je na javnim površinama.  Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
Hotel ima 224 prostrane i moderno opremljene sobe sa terasom. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo, fen, sat TV, telefon, sef, mini bar.

PLAŽA:
Hotel poseduje privatnu plažu od koje ga deli ulica. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit.

USLUGA:
All Inclusive prema hotelskim pravilima.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL