Sirena Beach Resort & Spa

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen od grada Marsa Alam 24km, nalazi se na oko 85km od aerodroma Marsa Alam i oko 300km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 328 smeštajne jedinice od kojih je 16 junior apartmana. Resort sadrži dva dela od kojih je jedan namenjen za porodice sa decom i deo koji je namenjen samo za odrasle.  U ponudi su restorani i barovi kao i razni sportski sadržaji.
Za decu tu su dečiji klub, igralište i dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu gde je veći deo kupališna zona sa koralnim grebenom i plitkom vodom, ulazak u dublju vodu preko pontona. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 328 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, set za kafu i čaj, Wi-Fi.
Premium sobe imaju površinu 50m2, pogled more ili bočni pogled more, namenjene za porodice sa decom
Premium sobe sea front  imaju površinu 50m2, namenjene samo za odrasle.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran – Sirena Main Restaurant, a la carte restoran – Fabio  i nekoliko barova – Lobby, Pool, Adult only Pool i Panorama Beach Bar.

Plaća se: flaširana pića, uvozna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon.

Sport i zabava
Hotel ima 5 bazena, dečiji bazen, teretana, odbojku na pesku, stoni tenis, teren za fudbal, boćanje, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: Diving i Safari centar, sportovi na vodi.

Za najmlađe
Za decu tu su dečiji klub, igralište i dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Spa & wellness
 U sklopu hotela nalazi se Spa centar sa zatvorenim bazenom ,Jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, slana soba i frizer.

Plaća se: jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, slana soba, frizer.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A