Royal Island Resort and Spa

Atol Baa, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na ostrvu Horubadhoo, u Baa Atolu; udaljen je 118km severno od aerodroma Male.

Plaža:
Hotelski kompleks se nalazi na peščanoj plaži. Delovi sa koralnim grebenom.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 150 soba, raspoređenih u više prizemnih drvenih bungalova u okviru kompleksa. Svaka soba tipa Beach Villa, površine oko 30m2, ima spoljašnji tuš, kupatilo (kada i tuš), verandu, klimu, ventilator na plafonu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef, aparat za pripremu kafe.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 2 restorana, 4 bara, spoljašnji bazen, fitnes, spa centar (doplata): masaža, hidromasaža; teren za tenis, unutrašnji squash i badminton teren, stoni tenis, bilijar, pristup internetu (doplata).

Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.villahotels.com/royal-island/

Napomena:
Hotel na plaži, okružen bujnom tropskom vegetacijom; Transfer sa aerodroma Male do ostrva se obavlja avionom i brzim čamcem (dozvoljen prtljag: 25kg+5kg ručni prtljag); Veličina ostrva je 800mx220m. Zvanična, lokalna, kategorizacija hotela je 5*.
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video