Rema Hotel

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Na istočnom delu Sitonije, u malom mestu i zalivu Vurvuru, smešten je hotel Rema Village. Od Soluna je udaljen 115 km, dok je mesto Ormos Panagijas, odakle polaze brodovi za Svetu goru, udaljeno 8 km.

Plaža: 
Hotel je udaljen 50 metara od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, lobi, lift, restoran, bar, besplatan wi fi internet dostupan u delu kod recepcije, TV sala, bazen sa morskom vodom, besplatan sef na recepciji, igralište za decu, teretana, bašta, parking i rent a car (uz doplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 42 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže: TV, mali frižider, klima uređaj, telefon,terasu ili balkon i kupatilio sa tuš kabinom. Fen je na upit.
Standardne sobe površine oko 22,5m², namenjene su za smeštaj 2 do 4 osobe i sadrže 2 standardna ležaja ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola/samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.hotelrema.com/en/

Napomena:
Mali ekonomičan hotel okružen zelenilom i lepo uređenom baštom, sa pogledom na Atos, nudi miran odmor. Vurvuru je netipično turističko mesto bez preteranih sadržaja sa samo jednim omanjim šetalištem gde se mogu naći prodavnice, barovi i restorani. Najbliži bankomat i doktor su u mestu Agios Nikolaos 10-ak km od hotela. Idealna je polazna tačka za obilazak mnogobrojnih plaža Sitonije. Najbliža poznata plaža Karidi udaljena je 1,5 km od hotela. Autobusko stajalište nalazi se u blizini kompleksa. Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca na upit.
 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB