Relax Beach Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi  u Alanji, u regiji Oba.  Od aerodroma u Alanji udaljen je oko  35km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica i taxi stanica, menjačnica i marketi.

Opšti podaci
Recepcija, glavni restoran,  2 bara – pored bazena i na plaži, 2 bazena (za decu i odrasle), tobogani, terasa za sunčanje sa pogledom na grad i tvrđavu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatni su), besplatan WIFI u javnim prostorijama, spa centar.
Plaća se: frizer, mini market, prodavnica kože, tattoo, sportovi na vodi, doktor na zahtev, usluge vešeraja, room service, masaže i ostali tretmani.

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu koja je udaljena oko 50m (prelazi se ulica).

Smeštaj
 Hotel poseduje 234 sobe koje se nalaze u jednoj glavnoj zgradi podeljenoj na dva bloka. Sve standardne sobe poseduju: klima uređaj, LCD TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon, tuš.
Standardna soba sastoji se od  jednog  francuskog ležaja ili dva odvojena ležaja,  površine oko 18-22m2
Family soba  sastoji se iz dve prostorije, površine oko 25-30m2
Hrana i piće
Usluga je All inclusive na bazi samoposluživanja.
Sadrži glavni restoran u kom se služe doručak, kasni doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, snack/pool bar,  Lobby bar, kao i bar na plaži na kome su neka od pića uključena u koncept.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni sadržaj usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A