Pickalbatros Sea World RMF

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 17 km od mesta El Quseir, oko 60km od aerodroma Marsa Alam i oko 160km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2018. godine, zauzima površinu od 380.000m² i u ponudi ima 672 smeštajne jedinice. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova, 19 bazena kao i veliki izbor sportskih aktivnosti. Preporučuje se gostima svih uzrasta kao i ljubiteljima ronjenja.

Za decu tu su kids club (4-12 godina), igralište i pet bazena.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu dugu 900m. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 672 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dnevno dopunjuju), fen za kosu, Wi-Fi internet i sef. 

Standardne sobe su veličine oko 47m² i imaju pogled na baštu, bazen ili more. Imaju francuski ležaj ili 2 single ležaja, i kauč/sofa na razvlačenje. 
Porodične sobe su veličine oko 70m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu, fizički odvojene kliznim vratima.  U jednoj prostoriji francuski ležaj u drugoj 2 single ležaja.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Saffron (orijentalna kuhinja), Soprano (italijanska kuhinja), Zum Kaiser (nemačka kuhinja), L’ Asiatique (kineska kuhinja), Culina Restaurant (obavezna prethodna rezervacija) i Food Court.
Od barova tu su – Lobby Bar, White Bar, Olympus Bar, Beach Bar, Aqua Park Bar, Sports Bar, Millenium Bar i Shisha Bar – Red Sky, Columbus Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i sušenja veša, taxi usluga, parking, suvenirnica, doktor.

Sport i zabava
Hotel ima veliki aqua park sa 33 različitih tobogana (12 za odrasle i 11 za decu), 19 bazena (4 se greju tokom zime), mini golf, pikado, teren za tenis, vaterpolo, odbojku na plaži, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, osvetljene teniskih terena, oprema za tenis i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, pilinzi i ostali tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A