Palazetto Hotel

Tsilivi, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj hotelski rizort na plaži letovališta Tsilivi, nosi oznaku „adults only“ i namenjen je samo odraslim osobama. Nalazi se pored sestrinskog hotela Tsilivi beach sa kojim zajedno pripada lancu hotela „Blue Collection Resorts“. Od centra letovališta je udaljen nekoliko minuta hoda, a od glavnog grada Zakintosa 5 kilometara. Aerodrom Dionisios Solomos se nalazi na 8 kilometara udaljenosti.

Plaža:
Peščana plaža letovališta Tsilivi, sitnog peska i bistrog jonskog mora, nalazi se ispred hotela Palazzeto suites, što ga ujedno čini izuzetno lociranim hotelom. Suncobrani i ležaljke na plaži su dostupni gostima uz doplatu na licu mesta.

Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, lobi, lobi bar, TV sala, restoran sa divnim pogledom na jonsko more i nezaboravne zalaske sunca, bar na plaži i bazenu, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena besplatno, ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), „room service“, parking, lift, teretana, relax i spa tretmani (na upit, uz doplatu na licu mesta). 

Sobe:
Hotel ima ukupno 26 soba tipa „suite“ i pruža udoban smeštaj svim svojim gostima. Šest soba ima direktan izlaz na bazen (na upit). Mogu biti sa pogledom na bazen ili kopno. Sobe su uređene sa stilom da zadovolje i najzahtevnije klijente, veoma su prostrane i moderno dekorisane. Sadržaji sobe su: klima uređaj, Sat TV, telefon, frižider, mini bar, kupatilo sa hidromasažnom kadom, bade mantil i papuče, set za kafu i čaj. Maksimalan broj osoba u sobama je tri odrasle osobe.

Usluga:
Polupansion. Doručak i večera se služe po principu "a la kart" u restoranu hotela.

Kontakt
www.palazettosuites.com
1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB