Marhaba Salem Resort

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Sus, na oko 3 kilometara od centra mesta, a 5 kilometara od mesta El Kentaui. Aerodrom u Monastiru se nalazi na udaljenosti od 22 kilometara, dok je aerodrom Enfidha udaljen oko 45 kilometara od hotela.  Arheološko nalazište i muzej se nalaze oko 3 kilometara od hotela, a ispred hotela se nalazi autobuska stanica.

Opšti podaci
Marhaba Salem Resort je hotel koji pripada lancu Marhaba Hotels. Hotel raspolaže sa 260 smeštajnih jedinica. Nalazi se na dobroj lokaciji, na otprilike pola puta između centra grada Sus i marine El Kentaui. Izgrađen u arapsko-maurskom stilu, stapa se sa okolnom vegetacijom, a nalazi se na samoj peščanoj plaži. Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u restoranu tradicionalne tunižanske kuhinje,, snek baru “Sol & Sombra”, Moorish kafeu,  Pool baru. Gostima su na raspolaganju 2 bazena, jedan bazen sa morskom vodom i toboganima, kao i jedan unutrašnji bazen sa đakuzijem (koji se greje tokom zime).

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, kao i mini klub (2-12 godina).

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Ležaljke i suncobrani su dostupni bez nadoknade, dok se za peškire za plažu i bazen ostavlja depozit.

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon sa pogledom na bazen ili baštu, mini bar, SAT TV, klima uređaj, telefon, fen i kupatilo sa odvojenim toaletom.
Plaća se: telefon i ostalo van koncepta.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključeni Snek bar / picerija, večera uz sveće (tunižanski bife, jednom nedeljno), Lobi bar, Pool bar

Snek bar na plaži „Sol & Sombra”, kafić “Moorish”.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Sport i zabava
Gostima su na raspolaganju nekoliko bazena, jedan unutrašnji bazen sa đakuzijem koji se greje u toku zime, dečiji bazen, bazen sa toboganima i morskom vodom. Gostima su na raspolaganju i brojne sportske aktivnosti, kao što su stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži,  zatim dva teniska terena (koriste se uz prethodnu rezervaciju), teren za košarku, štreljaštvo, mini golf.

Za najmlađe
Za decu tu su dečiji bazen, igralište, mini klub (za decu od 2-12 godina)
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A